Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Ulusal Kurtuluş Mücadelemiz, zafer ile sonuçlanmış ve 29 Ekim 1923 yılında Cumhuriyetimiz ilan edilerek yeni Türk Devletinin rotası çizilmiştir. Malumunuz üzere; bu sene Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını kutlayacağız. Daha nice yüzüncü yıllar temennilerimle…
“Türk ve Türkiye Yüzyılı” hedefi ile hazırlandığımız bu ikinci yüzyılımızın ilk meşalesini Nazilli’mizden yakma, “Aziz Atatürk ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı” için bir eser hazırlayarak, sanatsal anlamda bu süreci Nazilli’mizden başlatma arzusu ile çıktığımız yolun sonunda, “100. Yıla Özel Kalptesin ATATÜRK” isimli çalışmamızı tamamlamış ve birkaç ay önce hamdolsun, Milletimiz ile buluşturabilmiştik. Hep dedik ya; “OZANLAR SEVDALARINA TÜRKÜ YAKAR”. Bizde naçizane “Bir Sevdasın TÜRKİYEM”, “Şehidin Ağıdı”, “Nazlı Kızın Öyküsü”nden sonra, bu eserimizi Türk Halk Kültürümüze kazandırmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Daha nice güzel eserler kazandırmaya devam inşallah. Kalbi Vatan sevdası ile dolu, çok güzel bir ekiple hazırladığımız eserin, sözü ve müziği şahsıma, Sanat Yönetmenliği dostum Nazım NAS’a, klip Yönetmenliği sevgili kardeşim Şevki ÇIRPAN’a ait olup, desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. İstedik ki; 100. Yılımıza ait etkinlikleri Nazilli’mizden başlatalım. Ne mutlu bize ki; bu güzel vatan için bu projeyi hazırlayıp tamamlayabildik. “100. Yüzyıla Özel Kalptesin ATATÜRK” eserimiz umarım kalıcı olur. Türk Milleti sahiplenir, gönüllere yazılır.
BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Milletimize armağan olsun. Milletimizin birliğine beraberliğine vesile olsun. Aziz Atatürk ve Milli Mücadele Kahramanlarımıza saygı ve rahmet olsun. Yüzüncü yılımız kutlu, İkinci yüzyılımız “TÜRK ve TÜRKİYE YÜZYILI” olsun.
Okuyucularımıza Not; Eserimize, “Uğur BİÇER / Kalptesin ATATÜRK” etiketi ile Sosyal medya ve Youtube platformlarından ulaşılabilir.
Selam ve Muhabbetle…