• DOLAR 32,60 %0.30
  • EURO 34,73 %0.11
  • ALTIN 2.471,96 %-1.10
  • BİST100 9.806 %1.16
  • BITCOIN 66.457 %2.29
  • ETHERIUM 3.211 %0.85
12°
9 saat önce Asayiş

Hırsızların uyguladığı yeni yöntem akıllara durgunluk getirdi. 2 kadın 1 çocuk hırsız kapı dürbünlerine yapıştırdıkları kağıt parçalarının alınmadığı dairenin boş olduğunu anlayarak girdiler. Giremedikleri dairelerin ise kapı önündeki ayakkabıları çalan hırsızların güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde ise gülmeleri dikkat çekti.

9 saat önce Ekonomi

Türkiye'de milyonlarca ailenin beklediği Mayıs ayı Aile Destek ödemeleri için heyecan dorukta! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sağlanan destekler, maddi sıkıntı çeken aileler için bir nefes alma olanağı sunuyor. Bu destekler, ailelerin hayatlarını biraz olsun kolaylaştırarak sosyal refahlarını artırmayı hedefliyor.

10 saat önce Gündem

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Kara Yolları Trafik Yönetmeliği’nde değişiklik yapıldığı iddialarını yalanlayarak, uyku apnesi tanısı konan kişilerin ehliyet alamayacağı ve ehliyetini yenileyemeyeceği iddiasının manipülasyon içerdiğini bildirdi.

10 saat önce Gündem

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci gergin omurilik hastalığıyla mücadele eden 10. sınıf öğrencisi Hasret Demirkıran'ı makamında ağırladı.

11 saat önce Asayiş

Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan İlknur Araz’dan (25) acı haber geldi. Araz, hastanedeki 1 haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

11 saat önce Gündem

Aydın’ın Kuyucak ilçesine kurulacak olan Jeotermal Enerji Santrali için halkın direnişi devam ediyor. İlçeye bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde acil kamulaştırma kararı ile yapılacak olan santral için bu kez destek CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz’dan geldi.

12 saat önce Spor

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Kuşadası-Manisa etabını DSM-Firmenich takımında yarışan Hollandalı sporcu Van den Broek kazandı. Etap sonunda dereceye giren sporcular Manisa Valisi Enver Ünlü ile beraber katılımcı ve sporculara Manisa Mesir Macunu saçarak kutlama yaptı.

12 saat önce Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu emekli aylığı almak için boşananlara karşı harekete geçti. 81 ilden binlerce ihbar alan SGK denetimlere başladı. 2 binden fazla kişi tespit edildi, bu kişilerin aylıkları kesildi.

13 saat önce Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yol yapım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

13 saat önce Spor

Aydın’da atlet İbrahim Doğan, bölge yarışmasında üçüncü olarak Türkiye Şampiyonası'nda ter dökecek. Aydın’ı temsil edecek olan Doğan, şampiyonadan dereceyle dönmeyi hedefliyor.