• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.970 %2.04
  • ETHERIUM 3.266 %-0.12
21°
9 saat önce Asayiş

Aydın'ın Efeler ilçesinde parkta bulunan 2 bankı çalan şüpheli, bankları hurdaya dönüştürmeden polislerin araştırması sonucu kısa sürede bulundu.

10 saat önce Asayiş

Aydın'ın Söke ilçesinde faaliyet gösteren KİPAŞ Kağıt Fabrikası'nda maaşını alamayan işçilerden 3'ü metrelerce yükseklikteki kuleye çıkarak, ödeme yapılmaması durumunda kendi yaşamlarına son vereceklerini iddia ederek intihar girişiminde bulundu. Jandarma ekipleri tarafından ikna edilen işçiler kuleden indirildi.

10 saat önce Asayiş

Aydın'ın Efeler ilçesinde hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2'nci katın balkonundan atlayarak kaçmaya çalışan firari hükümlü yakalandı.

11 saat önce Sağlık

2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ediyor. Son dönemlerde iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne süren uzmanlar vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Veriler 21 eyalette Covid seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyor.

12 saat önce Gündem

AFAD, Ege Denizi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı.

12 saat önce Siyaset

AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer’in Aydın Büyükşehir Belediyesine yaptığı ‘SGK’ya olan 698 milyon liralık borcunuzu ödeyin’ çağrısına yanıt Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi CHP’li Serkan Sevim’den geldi. Sevim, “Elbette biz borcu öderiz de siz tıksırana kadar yediğiniz, çaldığınız kul hakkını ahirette nasıl ödeyeceksiniz onu düşünün!” dedi.

12 saat önce Siyaset

CHP Aydın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, TÜİK ile ilgili yaptıkları suç duyurusunun kısa sürede ‘soruşturmaya yer olmadığına dair karar’ verilmesine tepki göstererek yargının siyasallaştığını ima etti.

13 saat önce Gündem

Türkiye’nin en sıcak illerinden olan Aydın’da, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenirken, Cumartesi günü sıcaklık 36 derece olacak.

13 saat önce Asayiş

Yerleşim yerlerine yaklaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Yangının yaklaştığı bir site ise tahliye edildi.

14 saat önce Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Tekstil Park, yaz aylarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Yeşil alanlarda serinlemek için ailelerin buluşma alanı olan park, sosyal donatı alanlarıyla vatandaşlara hem nefes aldırıyor hem de keyifli bir gün geçirmek için birçok fırsat sunuyor.