"Bu yıl olmadı, seneye başarılı olacağız… Haberleriniz ve yorumlarınızla bizi fazla yıpratmayın" der gibiydi Nazilli Belediyespor.
Takımın hocası yok, yönetim istifa etmiş, futbolcuların ruh hali kalmamış, psikolojiler en alt seviyede. Böyle olunca Nazilli Belediyespor için, bu saatten sonra tren raydan çıktı diyebiliriz.
Bir takım oynadığı futbolu nasıl unutur, nasıl bu denli sıradan bir hal alır, hayretler içerisinde seyrediyoruz.
Kaç haftadır yazıyoruz. Bu takım bir şey oynamıyor, kötü günler yakında diye. Yazılarımızda uyarmaya çalıştıkça felaket tellalı olduk. Bakıyoruz aynı tas aynı hamam Ne diyelim ki..
Geçen hafta ki kaybedilen, isteksiz kaygılı ve düşük konsantrasyonlu bir Anagold 24 Erzincanspor maçının ardından, bu maçın başka bir anlamı vardı. Ama Nazilli Belediyespor'lu futbolcu grubu bunu kavrayamamış. Büyük değişim şart. İvedilikle kimliğine uygun teknik direktörü bir an önce bulmak lazım. Yeni hocanın o kadar çok kişi var ki..
Siyah-beyazlılarda kaleci Zekeriya hariç elle avuçla gösterilecek bir tane adam sayamadım. Demek ki takımın kapasitesi bu kadar.
Maça gelirsek; Tarsus İdman Yurdu karşısında gördüğüm kadarıyla siyah-beyazlıların orta sahasının hücuma yani Ömer Uzun'a iyi servis yapılmamasında, Fatih Üge, Bünyamin ve Hasan'ın top kayıplarının yanında Cemal'in silik futbolu önemli rol oynadı.
Kendi sahamızda haftalardır sanki deplasmanda oynuyoruz. Kontratak oynamaya çalışıyoruz onu da beceremiyoruz vesselam. Kontratak gole gitmenin en kestirme yoludur derler. Bu tür ataklardan gol atamayan ve atan ekiplere karşı önlem alamayan ekipler başarılı olamaz. Nazilli Belediyespor da bize bunu gösterdi. Mert Çapar üzerine kurulu bir oyun tarzı ile her zaman aynı futbolu oynamak rakiplerinin işine geliyor.
Tarsus İdman Yurdu 4-3-3 sisteminde, solda Eren Keleş'i, sağda Niyazi'yi sıfıra indirip, Artun'a gol ortaları yapma düşüncesi maç başında semeresini verdi. Tarsus İdman Yurdu Eren Keleş'in attığı golle rahatladı ve bu rahatlık 90 dakikaya yansıdı. Konuk takım çokça yakaladığı kontralardan bir tanesinde az adamla yakalanan defansı iki pasta geçti ve Artun ile harika bir gol attı. Attıkları goller alkışlanacak güzellikte idi.
Başta Kaptan Volkan olmak üzere, Eren, Hakan Demir, Abdussamed, Alperen ve Gökhan Meral sahada mücadele eden futbolcuların en iyileri idi.
Ne diyelim ki; Rabbim Nazilli Belediyespor'u korusun.