Ali Kemal hocanın Nazilli Belediyespor'u topsuz oyunda fırsat arayan, bireysel kaliteyi ilk sıraya koymayan, kolektif odaklı bir takım. Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu’nun sahada istediğini ortaya koyması için mücadeleye ihtiyacı olduğu kadar, hücum sürekliliğine ihtiyacı var, bireysel kaliteye de ihtiyacı var.
Pazar günü oynanan Zonguldak Kömürspor maçında işler Şenol Demir hocanın istediği gibi gitti. İlk yarıda kompakt duran, hücum presle kritik toplar kazanan ve golü de bulan taraf Zonguldak Kömürspor oldu.
Siyah beyazlılar 16. dakikada taç açısından acemice yediği golden sonra 38. dakikada anlamsız bir oyuncu değişikliğine gitti. Oyun aklı olsun, hücum geçişlerini sağlasın diye tecrübeli Anıl Taşdemir teknik ekip tarafından Ali Karakaya'nın yerine oyuna dahil edildi. Sonrasında maçın ikinci perdesi başladı. Ali Kemal hoca Süleyman'ı ön liberoya kaydırıp Anıl ile çıkış kalitesini arttırmayı düşündü. Ancak unuttuğu bir şey vardı. Ali Karakaya merkezden çıkacak bir oyucu değildi. O ana kadar Süleyman-Baran ve Tibet sahada siyah beyazlılar adına mücadele edemeyen ve saç baş yolduran oyunculardı. Rakip tarafından sıkıştırılmış bir alanda kriz yaşıyorlardı. Ali Karakaya tercihi bence maç skorunuda belirledi.
Takım diğer maçlara göre isteksiz ve yorgun göründü. Daha da önemlisi, maçta kazanmak için oynayan tek bir taraf vardı, O da Zonguldak Kömürspor’du.
Zonguldak Kömürspor'un karşılaşmada üstün olduğu iki istatistikse, zaten stratejilerinin ne olduğunu ortaya koyuyordu.
1- Nazilli Belediyespor’dan daha fazla hava topu aldılar,
2- Daha fazla faul yaptılar. Nazilli Belediyespor'un tek hücum planı, topları Ahmet’in kafasına indirmekti yalnızca. İlk 15 dakika itibariyle de planları işliyor gibi gözüktü ama Zonguldak ekibinde Nuri Ve Kaptan Hakan Çevik Ahmet'i dengelediler.
Pazar günü kaybedilen maçın ardından herkes faturayı Hakeme kesebilir. Ancak Hakem kadar Ali Kemal hoca da sahada formsuzdu. Ali Kemal hoca korumayı, Şenol Demir hoca saldırmayı; Ali Kemal hoca bozmayı, Şenol Demir hoca yapmayı hedefledi.
Sonuç; Nazilli Belediyespor bu sezon sahasında ilk kez 3 puan kaybetti. Zonguldak Kömürspor ise ilk kez bir 3 puana merhaba dedi.