Nazilli Belediyespor’da geçen hafta Cumartesi günü oynadığı Bucaspor 1928 maçının izleri vardı karşılaşma başlarken, temkinli ama mağrurdu.
Adıyamanspor FK için de çok önemli bir maçtı Nazilli Belediyespor karşılaşması. Sezona istedikleri gibi başlayamadılar çünkü. 5 haftada 4 puan toplayabilmişlerdi.
İki takım içinde galibiyet, bakış açısına göre olumlu ya da olumsuz değerlendirmeye açık bir konuydu. Deplasmanda geçen hafta Bucaspor 1928'e yenilse de bu maçta gördük ki, bir yenilgi çok da dert edilecek bir durum değilmiş. Her iki takım için de kötü bir denk gelişti bu hafta. Kaybeden taraf olmak hayli baş ağrıtacaktı.
Zayıf rakibi karşısında yükselen performansıyla Hakkı Can, Furkan, Süleyman Enes, Ali Karakaya ve Baran galibiyetin mimarı oldular Nazilli Belediyespor adına. . Ali Karakaya ve Baran orta sahada yükseliyor. Taraftarının desteği, beklerinin ve stoperlerinin az hatalı oyunu Nazilli Belediyespor'a istediği galibiyeti getirdi. Bu Buca kazasından sonra bir "Dönüş" maçı oldu.
Rakip güney temsilcisi Adıyamanspor FK zaman zaman topu iyi kullanarak siyah beyazlı takımın rahat hareket etmesini engel oluyordu. Ancak güçleri Nazili Belediyespor'un gençlerine yetmedi. Nazilli Belediyespor yeni kurulmuş genç bir takım. Ferdi, yetenekli oyuncu üzerine oyun planı olan değil de takım olarak oynuyorlar. İyi oyuncuları var, geniş kadroları var ama daha henüz sahada taraftarlarına şöyle rahat rahat futbol seyrettirecek oyunu oynayamıyorlar. Buda tecrübesizlikten. Maça bakarsak aslında Adıyamanspor FK üzerine geliyorken, rahat pozisyon yakalaması lazım ama gerek tecrübesizlik gerekse pozisyon sezgisi eksikliğinden bunları yeterince değerlendiremediler. Zaten değerlendirdiklerinde de 3 tane kontra gol buldular. 6. Hafta sonunda 15 puan hiçte kötü değil. Emeği geçenleri kutluyorum.