Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kuvvetli yağış uyarısının ardından gece saatlerinde hafif başlayan yağmur sabah saat 06.00’dan itibaren yerini şiddetli gök gürültüsü ile birlikte sağanak yağmur bıraktı. Gök gürültüsüyle birlikte çakan şimşeklerle gece aydınlandı. Şimşekler ve ardından gelen gök gürültüleri ile uykularından uyanan vatandaşlar gök gürültüsünün şiddetinden zaman zaman korkulu anlar yaşadı. 
Nöbet halinde olan meteorolojinin uyarıları nedeniyle teyakkuz halinde olan Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipler, olumsuzlukları yaşandığı noktalara anında müdahalede bulundu. Ekipler fırtına ve yağmurun oluşturduğu olumsuzlukları yağmur dinmesiyle ortadan kaldırmak için kolları sıvadı. Fırtına sonucu Sümerpark ve Dörtyol’da devrilen ağaçlar ekiplerin yoğun çabaları sonucu kısa zamanda kaldırıldı.

Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 05 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi Aydem Duyurdu. Nazilli elektrik kesintisi 05 Mayıs 2024 Kesinti yapılacak mahallelerin tam listesi

I M G 20240420 W A0001

Editör: Cemre UZUN