Nazilli Belediyespor, ilk maçta İzmir deplasmanda Altınordu karşısında kazandığı maçın avantajını Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü A.Ş. karşısında da kullandı. Maçın önemini hiç aklından çıkarmadan mücadeleci ve disiplinli bir futbol sergiledi. İlginç olan Nazilli Belediyespor'un maç hem 0-0 devam ederken hem de galip duruma geçtikten sonra da aynı disiplin ile riskten uzak bir plan tercih etmesiydi. Orta alanda Salih-Ali ve Baran 3’lüsü sahaya büyük bir enerji koyarak Nazilli Belediyespor’un üstünlüğü ele almasını sağladı. Nazilli Belediyespor’da sağ bek pozisyonunda oynayan Recep Efe Koçak, Kaleci Ömer ve Salih Kavrazlı; Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü A.Ş. adına Berk Ali ve Tolunay sıcak havaya rağmen yüksek tempolarıyla bölgelerini çok olumlu kullandılar. Pazar günü isim isim değerlendirme yapmak yerine sahada görevini yapmayan tek bir Nazilli Belediyespor'lu oyuncu görmedik. Tek eleştirilebilecek isim ise yine Ahmet Gökbayrak oldu. Bir forvetin pozisyona girmesi önemli ama Ahmet kaçırmaması gereken bazı pozisyonları gerektiği gibi kullanamadı.

Salh Kavrazlı'nın olağanüstü frikik golü, 2’nci yarıdaki arzulu oyunu, saha içindeki aldığı sorumluluk Nazilli Belediyespor için vazgeçilmez değerde bir oyuncu olacağını bir kez daha gösterdi. Savunmada eksiklere rağmen Furkan ve Hakki Can hatasız bir performans ortaya koydular. Siyah beyazlılar da Ali Kemal hoca yönetiminde elindeki mevcut kadrodan üst düzeyde verim almayı sürdürüyor. Özellikle de Anıl Taşdemir'in takıma katılmasıyla hücumda daha üretken ve verimli bir Nazilli Belediyespor izleyeceğiz.

Nazilli Belediyespor da, Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü A.Ş'de maçı isteyen taraftı. Kalite faktörü ve tecrübe devreye girince siyah beyazlılar için kolay bir maç oldu.
2 maçta 6 puan alan Ali Kemal hocanın takımı kısa sürede son derece keyifli bir takıma dönüşmüş. İlk hafta Altınordu deplasmanında elde edilen 3 gollü galibiyetin ardından pazar günüde Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü A.Ş’yi yenmesi bal kaymak oldu. Açıkçası deneyimsiz teknik adamın Nazilli Belediyespor'u ayağa kaldıracağını tahmin ediyorduk ama oyunu ve sonuçları bu noktaya taşıyacağını beklemiyorduk. Demek ki başarı sadece pahalı transferlerle olmuyormuş. Genç dinamik gençlerle mücadele edince de oluyormuş. Siyah beyazlılar bu kadroyu koruyup 2-3 takviye yaparsa önümüzdeki maçlara rahat giren takım olur.