Ben bu karşılaşmanın kolay geçeceğini düşünmüyordum. Öyle de oldu zaten. Nazilli Belediyespor son haftalarda iç saha maçlarında farklı kazansa da defans bloku telaşlı ve hatalıydı. Bundan önce ki yazımda da takımı uyarmıştım.
Deplasmandan eli boş dönerek, bu hafta kendi sahasında ve seyircisi önünde Gölcükspor karşısına çıkan siyah beyazlılar, bu sezonun son maçında mağlubiyet ile tanıştı. Bu karşılaşma için açıklanabilecek bir şey yok. Gölcükspor adına mucizevi bir sonuç. İyi niyetli olarak sahaya çıktılar, iyide mücadele ettiler, 3 puanı da 3 golle alıp uçup gittiler.
Nazilli Belediyespor’dan bu sezonun en kötü oynadığı karşılaşmasını izledik. Denizi geçtik derede boğulduk. Ligin alt sıralarındaki takımlara çok puan kaybettik. Rakiplerinizi ciddiye almak zorundasınız. Karşınızda oynayanlar alt yapı oyuncuları değil.
Bu tarz zor maçların açılımı, oyun disiplinidir. Sahada Fatih Gül haricinde oyun disiplinine bağlı kalan futbolcu göremedim.
Futbolda başarı yoksa tartışılman doğaldır. Sahada Nazilli Belediyespor için bir takım olgusu, ruhu ve bütünlüğü göremedik. Maçın başından sonuna kadar pozisyon üretmede becerikli olamayan ve maç bitse de tatile gitsek modunda ki siyah beyazlı oyuncuların bu tutumu anlaşılır gibi değildi. Sanki vücutları sahada ama ruhları yok gibiydi ya da acaba şampiyonluğumu istemiyorlardı.
Sonuç: Mağlubiyet. Lider Karacabey Belediyespor ile 5 puanlık fark.