Aydın genelinde etkili olan yağışlı hava, ilçelere göre farklı oranlarda ölçüldü. Meteoroloji verilerine göre dün en fazla yağış alan ilçe 12,1 milimetre ile Didim oldu.
Didim’i 12,0 milimetre ile Nazilli, 11,7 milimetre ile Kuyucak takip etti. Yağış miktarının yüksek olduğu diğer ilçeler arasında 9,6 milimetre ile Çine ve 7,2 milimetre ile Bozdoğan yer aldı.
YAĞIŞLAR İLÇELERE GÖRE BÜYÜK FARKLILIK GÖSTERDİ
Listenin orta sıralarında ise 3,2 milimetre ile İncirliova ve 2,4 milimetre ile Karpuzlu bulunurken; 1,0 milimetre yağış alan Efeler ve Köşk dikkat çekti. Sultanhisar ise 0,6 milimetre ile listenin alt sıralarında yer aldı.
BAZI İLÇELERDE YAĞIŞ YOK DENECEK KADAR AZ
Öte yandan 0,1 milimetre ile Germencik ve Buharkent en az yağış alan ilçeler arasında yer alırken; Söke, Kuşadası, Karacasu, Koçarlı ve Yenipazar’da ise yağış miktarı 0,0 milimetre olarak kaydedildi.
Meteoroloji yetkilileri, il genelinde yağışların yer yer etkili olduğunu ve önümüzdeki günlerde de bölgesel farklılıkların devam edebileceğini belirtti.



