MHP Kuşadası Teşkilatı Olağan İlçe Kongresi'ne hazırlanıyor
MHP Kuşadası Teşkilatı Olağan İlçe Kongresi'ne hazırlanıyor
İçeriği Görüntüle

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul başkanlığında gerçekleştirilen ASKOM toplantısına Sağlık Hizmetleri Başkanı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı, İl Ambulans Servisi Başhekimi, üniversite, kamu ve özel hastanelerin başhekimleri ile ilgili birim uzmanları katıldı.

HASTA NAKİLLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda il içi ve il dışı hasta nakil istatistikleri değerlendirilirken, hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinin işleyişi, sevk süreçleri ve sağlık kuruluşları arasındaki koordinasyon ele alındı. Mevcut uygulamalar gözden geçirilerek hizmetlerin daha verimli yürütülmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Aydinda Acil Saglik Hizmetleri Masaya Yatirildi 681312 413Fc1

YENİ PLANLAMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantının gündeminde, Aydın'da acil sağlık hizmetlerinin daha etkin, hızlı ve sürdürülebilir bir yapıda sunulmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar da yer aldı. Kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik planlamalar değerlendirilirken, hizmet süreçlerinin geliştirilmesine ilişkin öneriler ele alındı.

Kaynak: HABER MERKEZİ