Allah rızası için şu anlamsız ve ucube play-off sisteminden kurtarın futbolu. Hangi üstün zekalı keşfettiyse eminim yattığı yerde ters dönüyordur. Zaten takımlar başta ekonomi olmak üzere bir çok zorlukla boğuşuyor. Birde play off saçmalığı ile bu takımların emeklerini perişan ediyorsunuz. Yaa tamam ben kötü adamım siz asıl çocuksunuz, futboldan uzaklaştırın bu play off saçmalığını da elinizi öpelim. Gurubunu şampiyona bitirip üst lige çıkılmayan sistem mi olur.

Bataklık liginden bir başladı 1. Amatör kümeye kadar virüs gibi yayıldı bu ucubelik. Halı saha turnuvasına çevirdiğiniz birinci amatör kümenin en iyi takımlarını play offa sokup işleri iyice çorbaya döndürdünüz. Beni sevmiyorsunuz ama ben sizi şakşaklayanlardan daha fazla iyilik yapıyorum size farkında değilsiniz. Ama artık bu şakşakçıları dinlemeyin ve şu amatör spora bir el atın. Konuştuğunuzda bin bahane ile yaptığınız saçmalıklara kılıf giydiriyorsunuz ama o kılıflar Aydın Amatör Futbolu’na dar geliyor anlayın.

Ben yaptım oldu dediniz, biz uygulayacağız siz uyacaksınız dediniz, biz biliyoruz dediniz kulüplere racon kestiniz, sonra futbolu kendi kaderine terkedip belediyede meclis koltuğu kapma telaşına düştünüz, kısacası amatör futbolun içine ettiniz ama artık görün kulüpler sizden memnun değil. Amatör Kulüpleri siyasi meze yaptın, istediğini aldınsa eğer bırak amatörün yakasını. Git belediye meclis koltuğunda kendi gemini yüzdür. Haa giderken o şakşakçılarını da yanında götürürsen çok makbule geçer. Zira hayatlarını adadıklarını iddia ettikleri futbolu bu duruma getirdilerse hayatları boşa gitmiş, bari bizim vaktimizi boşa çalmasınlar.

Kaldırın şu ucube sistemi, Allah rızası için kaldırın. Futboldan anlamıyorsunuz, insan psikolojisinden anlayın, bu aptal sistemi Aydın Amatör Futbol’undan uzak tutun. Yoksa o sizi kaldıracak. Haberiniz olsun.