Elimden geldiğince olumlu ve ılımlı olmak için çabaladım. Bazen hırsıma yenik düştüğüm olmuş mudur, olmuştur. Ama art niyetli olmadığımı samimi hislerimle konuşup yazdığımı defalarca ifade ettim. Bu ifademin yine arkasındayım. Ancak her seferinde aynı adaletsizliğe aynı zulme maruz kalmak bir yana, sanki yokmuşsun gibi davranılmak insanın zoruna gidiyor. Bilboardlar İYİ, açılışlarda yapılan konuşmalar İYİ, seçim aracında çalınan şarkılar İYİ ama iş gerçeklere gelince hep aynı adaletsizlik.

Bugüne kadar olup bitenleri bir kenara bırakırsak vardığım sonuç şu ki; Ya Demircispor Efeler’in değil Yunan takımı, ya da Fatih Atay Yunan belediyesinde başkan. Bu kentin takımına kustuğu bu öfkenin başka izahı açıklaması yok. Amatör kulüp yöneticilerine verdiği akşam yemeğine Demircispor’u davet etmeyen, bu güne kadar EFELER Halkının parasını sanki babasının parasıymış gibi dağıtıp Demircispor’u yardım dışında bırakan. Lige katılmayan takımlara bile verdiği yardımdan Demircispor’u muaf bırakan, tüm amatör takımlara deplasmanda araç desteği verirken Demircispor’a her seferinde yok çeken Mehmet Fatih Atay Efendi “Görev süremiz boyunca AYRIM YAPMAKSIZIN tüm amatör spor kulüplerimizin yanında olduk” demiş. Ya başkan bizle kafa mı buluyorsun yoksa senin kafan mı İYİ?

Bu hareketler, bu açıklamalar bir belediye başkanına yakışıyor mu? Adalet anlayışını seçim şarkısı yaparken zulüm siyaseti gütmeye devam ediyorsun. Hiiiiç kıvırma, bu haksızlığa son vermek adına tüm adımları attık. Ama sen her seferinde bu kentin takımına Yunan takımı muamelesi yaparak zulmetmeye devam ettin. Bu saatten sonra kendi adıma konuşuyorum sana tüm kapılarım kapalı. Çünkü sen zulümle hüküm süren bir başkansın. Mutlaka bu yaptığın haksızlığın cezasını çekeceksin. Bu takımın yöneticileri, sporcuları Efeler ilçesinin insanları. Sen kendi insanına ceza keserek nasıl bir zalim olduğunu ortaya koydun.

Bir sözümde kendi partisinden 'öte dur' denilen fakat koltuklarının altına aldığın ASKF Başkanı Kasım Payza’ya. Ey Payza bu zulme 'dur' demesi gereken ilk kişi sensin. Orta yolu bulacak kişi sensin. Ama sen amatör kulüpleri kaderine terkedip belediye meclisinde koltuk kapma telaşına düşünce zaten amatör sporun içine ettin. Tek derdin o koltuğa oturup kendi gemini yüzdürmek olsa gerek ki senin bünyene bağlı bir kulübe yapılan bu haksızlığa sesini çıkartmıyorsun.

Söylenecek çok şey var da karşımızda anlayacak bir bilinç yok. Demircispor Aydın Şehrinin Efeler İlçesinin bir takımıdır. Bu takımı öyle görmeyenler nerenin başkanı olduğunu kendisi sorgulasın, boş yere adalet ve eşitlik edebiyatı parçalayıp zalim yüzlerini gizlemeye çalışmasın. Gerçek adalet er yada geç tecelli edecektir.