ÖZEL HABER | Efeler ilçesine bağlı Kayacık Mahallesi’nde yaşayan 56 yaşındaki Gül Sever, köyünde ürettiği doğal ürünleri pazara getirerek hem ev ekonomisine katkı sağlıyor hem de ailesine destek olmaya çalışıyor. Oğlunun şanssız giden evliliğinden kalan borçlar nedeniyle mücadele ettiğini söyleyen Sever, baldan yoğurda kadar birçok ürünü kendi emeğiyle üreterek satışa sunuyor.

PAZARDA EMEĞİYLE MÜCADELE EDİYOR

Köyünde ürettiği bal, yoğurt ve çeşitli doğal ürünleri pazara getirerek satış yapan Gül Sever, aile bütçesine katkı sağlamak için yoğun çaba gösteriyor. Ürünlerini büyük emekle hazırladığını belirten Sever, kimi zaman emeğinin karşılığını tam olarak alamadığını da dile getirdi.

Aydın sanayisinin güçlü kadınları
Aydın sanayisinin güçlü kadınları
İçeriği Görüntüle

“GENÇLER EVLENMEDEN ÖNCE İYİ TANIYIN”

Oğluna binbir çabayla yaptığı altınları ve düğünü hüsrana dönüşünce Gül Teyze büyük üzüntü yaşadığını dile getirdi. Oğlunun yaşadığı talihsiz evlilik ve devam eden mahkeme sürecinin ardından gençlere tavsiyede bulunan Sever, evlilik kararı almadan önce çiftlerin birbirlerini iyi tanımaları gerektiğini söyledi. Yaşadığı tecrübenin kendisine ders olduğunu ifade eden Sever, gençlerin hayatlarını kurarken daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Bunun yanında da artık eski diye tabir ettiği gelinine de sitemini dile getirdi.

BORÇLARI ÖDEMEK İÇİN ÇABALIYOR

Oğlunun evliliğinden kalan borçlara destek olmak için çalıştığını anlatan Gül Sever, tüm zorluklara rağmen üretmeye ve mücadele etmeye devam ettiğini ifade etti. Lakin yinede yaşadıklarını hak etmediğini dile getiren Sever, yaşadığı sıkıntılara rağmen hayatını emeğiyle sürdürmeye çalışıyor.

Muhabir: SIDIKA AKCAN - ÖZEL HABER