Çok zor bir maç olacağı, maç önü belli olan bir karşılaşmaya şahit olduk Nazilli Şehir Stadyumunda.
Trakya ekibi Kırklarelispor'un ligde aldığı 9 beraberlik, beni de düşündürdüğü gibi, Kadir Hoca ve ekibini de düşündürmüştür mutlaka. Maç önü hazırladığım ve edindiğim bilgiler, karşılaşmanın tipik bir beraberlik maçı olduğunu işaret ediyordu. Öylede oldu zaten.
Berabere bitti ve nur topu gibi kayıp 2 puanımız daha oldu. Kendi sahamızda oynadığımız bu karşılaşma için, oyun olarak baktığımız da bu sezonun en kötüsünü oynadık diyebilirim. Ben belki 1 puanı kazanç gibi görenlerden biri değilim. Çünkü rakip yenemeyeceğimiz bir rakip değildi. Kısacası rakip kötü, biz daha kötüydük. Tek kazancımız son saniye golü olsa gerek.
Siyah Beyazlılar İlk yarıda biraz Ebu Sıddık’ın dikine gidip defansı zorlaması ile pozisyon bulmaya çalıştıysa da ona eşlik eden olmayınca, bu ataklar mum gibi eridi, söndü gitti
Mehmet Ersavaş’ın yokluğunu aradık. Onun yokluğunda beklentilerimizin altında kaldık diyebilirim. Bünyamin, Ebu Sıddık ve Mehmet Özdıraz’lı orta sahamız üretkenlikten çok uzaktı. Rakip orta saha Çağrı, Emre ve Serhat 3'lüsü karşısında hiçbir varlık gösteremediler.
İlk onbeş dakika hızlı başlamış gibi görünsekte, o dakikadan sonra Kırklarelispor dengeyi kurdu ve sahada Nazilli Belediyespor’dan daha iyi bir görüntü çizdi.
Eski futbolcumuz yeni transferimiz Fatih Üge ilk maçı olmasına rağmen çok kötü bir oyun ortaya koyarak, bütün taraftarı saç baş yoldurdu. Mert Çapar’ın da ondan aşağı kalır bir yanı yoktu. Kanatlar çalışmayınca, bekler bindirmeyince, istediği topları alamayan Ahmet Gökbayrak’ta yalnızları oynadı.
Bir dikkat çeken istatistikte atılan şut sayısında idi. Kaleye ilk şutumuzu 90+2’ de Cemal, ikinci şutumuz da 90+4’de Hasan Demir ile gelmiş olmasıydı. Varın oyunu siz düşünün artık. Golün geldiği dakika ise 90+7.
Hatlar arası geçişte müthiş bir kopukluk var takımda, takım çok yavaş oynuyor. Bu da rakibin toparlanmasına izin veriyor, direncini arttırıyor.
Kırklarelispor beni olduğu gibi birçok taraftarı da şaşırtmadı. Tam beklediğimiz gibi oynadılar. Maç boyu sakin kalıp. Birbirine yakın oynayarak çok koştular o kadar. Tecrübeli Berat Ali ile tehlikeli oldular. Onda da başarılı oldular. Bir adamı durduramadık.
Koray ve Zekeriya’yı Allah bize iyi ki bağışlamış diyorum. Rabbim ayaklarına zeval vermesin. Takım santrafor arıyor hiç aramayın derim, Koray’ı gözü kapalı koyun santrafora sezon sonuna kadar gol katkısı yapsın. Teknikse teknik, hırssa hırs, Son vuruşsa son vuruş her şey var adam da. Bize de Maşallah demek düşüyor.
Devre arası takım çalışmamış gibi. Birçok futbolcunun kondisyonu nu zayıf gördüm. Rakiple mücadele bile edemediler, Koray ve Onur haricinde.
Kadir Hoca’nın maç sonu taraftarla diyaloğa girmesi ayrı bir yanlış. Bu diyalog ileride başına iş açabilir dikkatli olması lazım.
Sizce 2 puan kayıp mı? Yoksa 1 puan kazanç mı?