Nazilli Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı 2. Lig Beyaz Grup 12. hafta karşılaşmasında güçlü rakibi lider Pendikspor ile berabere kaldı.
Karşılaşmaya hafta içi olmasına rağmen ilgi çok büyüktü. Rakip takımın Pendikspor oluşu karşılaşmaya büyük önem katmıştı. Müsabaka karşılaşmanın ilk vuruşu ile birlikte kaliteden ödün vermeye başladı.
Zaman zaman göze hoş gelen futbolu ile Pendikspor ve Nazilli Belediyespor ayağa kısa paslar ile güçlerini ve isteklerini sahaya yansıtmaya çalıştılar. Seyirciye de biz iyi bir takımız imajı verdiler.
Nazilli Belediyespor tecrübesizliğini çok koşarak, mücadele ederek kapatmaya çalıştıysa da, rakip Pendikspor kadrosunda bulundurduğu tecrübeli ayakları ile gol bulmaya çalıştı. Ancak hem ilk yarı hem de ikinci yarı her iki takım da bu amaçlarına riske girmedikleri için ulaşamadılar.
Nazilli Belediyespor; Akhisarspor karşılaşmasında alınan farklı yenilgi ile prestiji sarsılan ve bunu kurtarmaya çalışan takım hüviyetinde göründü. Siyah Beyazlılar için Pendikspor maçı telafisi mümkün olmayan bir müsabaka gibi görünse de, rakip için de şampiyonluk adına hayati önem taşıyan bir karşılaşma idi.
Hal böyle olunca özellikle ikinci yarı Pendikspor tecrübeli ayakları ile oyunu Nazilli Belediyespor yarı alanına yıkmaya çalışırken, Nazilli Belediyespor'da defanstan özellikle Koray ile hızlı ve dikine çıkarak etkili olmaya çalıştı.
Nazilli Belediyespor Mert ile kaçırdığı bir pozisyon haricinde maç boyu pozisyon bulmakta ve 3 bölgede çoğalmakta çok zorlandı. 3 bölgedeki yetersizlik böyle giderse çok canımızı sıkacak gibi görünüyor. Halbuki o bölgede gençliğiyle, hızıyla, tekniği ile birçok sorunu çözebilecek Kaan Akman gibi bir oyuncumuz olmasına rağmen kullanamıyorsak bu da bir eksiklik gibi görünüyor. Hazırdır değildir ben orasını bilemem ancak hazırlamakta teknik ekibin işi. Geçen sene sahaya bir sürüldü gördük ki iyi işler çıkardı. İnşallah tez zamanda tekrar kadroda görürüz diyorum.
Karşılaşmada her iki kaleci de mükemmele yakın bir oyun ortaya koydu. Zaman zaman Nazilli Belediyespor adına Koray, zaman zaman da Mehmet Özdıraz yetenekleriyle öne çıkan isimler oldular.
Nazilli'deki bu karşılaşmada, kırmızı kart gören iki futbolcu dışında, ne şiş yandı ne de kebap.