TFF 2. Lig Beyaz grupta Tarsus deplasmanında Tarsus İdman Yurdu karşısında aldığı altın değerindeki 1 puan ile birlikte, Ziraat Türkiye Kupası'nda yine deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında güzel, cesur ve akıllı bir oyun ilkesi ile penaltılar sonrasında rakibini kupa dışına iten Nazilli Belediyespor, sahasında ve seyircisi önünde grubun iddialı ancak tecrübesiz takımı Isparta temsilcisi Isparta 32 Spor'u da 2-0 mağlup etmeyi başardı.
Nazilli Belediyespor sahasında bu kez "Güller" diyarından gelen genç, diri ve mücadeleci bir takımı ağırladı. 3 puana odaklanan iki takımın Nazilli'deki randevusundan ev sahibi siyah-beyazlılar kazançlı çıkan taraf oldu.
Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte ev sahibi Nazilli Belediyespor'un bariz üstünlüğü oyunun her alanında kendisini hissettirdi. Nazilli Belediyespor genelde topa sahip olduğu zamanlarda ve rakip alanda oynadığında, hücum kalitesini ve farklılığını ortaya koyan bir takım. Isparta 32 Spor karşısında da oyuna çok hızlı başladılar. İlk yarım saatte sağlı sollu ataklar ve Mert Çapar bereketi ile Isparta 32 spor defansını zor anlar yaşatıp adeta bunaltılar. Oyunu iyi forse ettikleri için, ilk dakikadan itibaren vitesi yükselterek peş peşe tehlikeler yarattılar. Günün parlayan yıldızı Mert Çapar'ın defans arkasına yaptığı koşu ile de aradığı golü ikinci yarıya girmeden hanesine yazdırmış oldular.
Karşılaşmanın ikinci yarısı ile birlikte oyunda denge kurmak isteyen konuk ekip Isparta 32 Spor geliştirdiği cılız ataklar ile Nazilli Belediyespor kalesini zorlamaya çalışsa da bunda etkili olamadı. Hatlar arasında kopukluk yaşayan ve pas bağlantısını kuramayan Isparta temsilcisi bu oyun tarzı ile başarılı olamadı.
Nazilli Belediyespor göze hoş gelen oyun sunma ve kazanma arzusu hissini ikinci yarıda da belli aralıklarla sürdürdü. Uzatma dakikalarında Emre ile bulduğu gol ile de seyircisi önünde prestij sahibi oldu.
Bir de her iki takımda üç günde bir maç oynadı, bunu da unutmamak gerekir. Siyah-Beyazlılar aldıkları bu galibiyet ile moral ve motivasyonlarını üst seviyeye çıkarttı ve maç sonunda takım halinde "Erik Dalı" oynayarak bu coşkusunu seyircisi ile paylaştı.