Seyirciyi, Nazilli Şehir Stadyumunun o keyifli atmosferini ve geçen senenin mucizevi şampiyonu Nazilli Belediyespor’u çok özlemişiz.
Erkenden gittim stadyuma. Şampiyonun kupa merasimini görmek için. TFF Temsilcisi Hamdi Kutval’ın elinden alınan kupa, Kaptan Mehmet Ersavaşın ellerinde alkışlar eşliğinde havaya kaldırınca, Takım mutlu seyirci coşkulu hale geldi.
Şampiyon sezona; geçen hafta Kırklareli deplasmanında kazanılan 3 puanın morali ile kendi sahasında da Pazarspor karşısında, savunmacısı Koray’ın müthiş kafa golüyle şiir gibi başladı.
Tebrikler Kadir hocam;
Kendisi kıskanılacak güzellikte harika bir takım kurmuş. Futbolu göze hoş gelen oyun zenginliği ile Pazarspor karşısında Nazilli Belediyespor’u bize hayranlıkla izlettirdi. İki haftadır galip gelerek Nazilli Belediyespor takımını bizlere, Diyarbakır deplasmanı için Amedspor maçına, bugünden hazır gösterdi. Bu harika bir şey bu.
İzlediğim kadarıyla siyah beyazlı naz nazın bu kadrosunun, yani kalecisi, defansı, orta sahası ve forvet hattı ile futbolu, ileriki haftalar için zevkli hale getireceği aşikar..
Mehmet Ersavaş bu takım için gerçek bir emniyet supabı.. Kaptan Mehmet belli ki Nazilli Belediyespor’un en tecrübelisi olarak Hoca’nın sahadaki oyun aklı olmuş. Takıma yeni katılan Ebu’nun oyundaki varlığı, Mehmet Ersavaş’ın yükünü geçen seneye göre, bir nebze olsa da rahatlatmış gibi görüldü.
Mert Çapar takımı adına sanki golün tarifi gibi. Bu oyuncu özellikle ikinci yarıda, önde kurduğu baskı ile Pazarspor defansını bunaltıp hataya sürükledi. Özellikle son vuruşlar öncesi yaptığı sağ kanat bindirme ustalığıyla, Pazarspor’un belalısı oldu.
Yeni transfer harikaydı. Özellikle Ebu Sıddık, Bünyamin ile inanılmaz uyum içinde olmuşlar. Ancak ikili mücadelelerde kontrolsüz ve bireysel hatalar yapıyorlar. Eğer bunları daha az seviyede tutarlarsa, hem kendilerini hem de Nazilli Belediyespor’u üst seviyeye rahat taşırlar.
Pazarspor adına kalecileri Tunahan'ı, maçı seyreden herkes gibi bende çok beğendim. 1 gol yemesine rağmen kurtardığı 2 penaltı ve karşı karşıya çıkardığı net 4 gol vuruşu ile maçın kahramanı oldu.
Sonuç mu Pazarspor'un gücü bu kadar. Haliyle Nazilli Belediyespor baskılı ve hızlı futboluyla, lig için daha hazır görüntü verdi..