Nazilli Belediyespor’un Cumartesi günü kendi evinde oynadığı Bayrampaşaspor karşılaşmasında aldığı beraberlik ile 2 puandan çok daha fazlasını kaybettiğine şahit olduk. Zirve yarışından uzaklaşma, takım içerisindeki disiplinsizlik, maddi kriz ve psikolojik çöküntü. Gün gibi karşımızda duruyor.
Hâlbuki ne güzel de başlamıştı sezona siyah beyazlılar. Şansta sezonun ilk yarısında hep yanımızda olmuştu. İç sahadaki farklı galibiyetler, dışarıdan getirilen puanlar, takımı ve seyirciyi havaya sokmaya yetmişti. İlk yarının son iki maçı ve ikinci yarı altı maç alınan kötü sonuçlar rakiplerle kapanan puan farkı, herkesin morallerini fazlasıyla bozdu. Makas iyice daraldı artık, hesaplar buna göre yapılmalı bence.
Nazilli Belediyespor, Bayrampaşa karşılaşmasına hiç de kötü başlamadı. İlk yarı boyunca oyunun hâkimiydi de. Cılız gelişen ataklar sonuç vermedi. Sahayı da iyi parsellediler, ancak düşük tempo, Oğuzhan, Mert ve Aziz’in beceriksizlikleri, defans ve orta saha oyuncularının topu oyunda yavaş dolaştırmaları nedeniyle skor üstünlüğü sağlayamadılar.
İkinci yarının başlamasıyla birlikte seyirciler siyah beyazlılardan daha yüksek bir tempo beklediler ama olmadı. Yavaş oyun devam etti. Polat, Sergen ve Mehmet Ersavaş alan daraltmak yerine kendilerine geriye attılar. Nazilli Belediyespor preste yapamayınca, Bayrampaşaspor’da cesaretlendi. Bir iki gol pozisyonundan sonra Bünyamin siyah beyazlılara cezayı kesmekte geç kalmadı. Yenilen bu gol Nazilli Belediyespor’un oynaması gereken yüksek tempoya ulaşmasına sağladı. Sahada hiçbir varlık gösteremeyen Fatih Gül, İsmail ve Oğuzhan’ın dışarıya alınıp, yerlerine İlyas, Ufukcan ve Yunus’un sahaya sokulması, takımında kıpırdamasında ve ivmenin yükselmesinde etkili oldu. Yunus ile kazanılan gol ile Nazilli Belediyespor mağlubiyetten kurtularak beraberliğe razı oldu.