Sulu Park’ta düzenlenen hayır etkinliğine partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İYİ Parti İncirliova İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen lokma hayrı etkinliğine İYİ Parti İl Başkanı İlhan Adıyaman ve yönetimi, eski İl Başkanı Ahmet Ertürk, Muhtarlar Derneği Başkanı Tuncay Yıldızer, mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Iyi Parti Incirliovadan Alparslan Turkes Icin Lokma Hayri 652746 320Fe1836D7D08B1D49A48E5C423D764

Nazilli'de Avukatlar Günü törenle kutlandı
Nazilli'de Avukatlar Günü törenle kutlandı
İçeriği Görüntüle

TÜRKEŞ VE ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ

Erkinlikte merhum Alparslan Türkeş ve tüm şehitler için dualar edildi. Duaların ardından İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Enver Etten, vatandaşlara kendi elleriyle lokma ikramında bulundu.

Iyi Parti Incirliovadan Alparslan Turkes Icin Lokma Hayri 652746 Ebd94D699C949B6Df185B49Ba3499Aa4

“HER YIL ANMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Hayır etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Enver Etten, Başbuğ Alparslan Türkeş’i rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, “Rahmetli Başbuğumuzu bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad, mekânı cennet olsun. Onun gösterdiği hedefte, çizdiği yolda yürümeye çalışıyoruz. Bundan sonra da her yıl çeşitli etkinliklerle anmaya devam edeceğiz. Rabbim gani gani rahmet eylesin, mekânı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER