2019 seçimlerinde doğup büyüdüğü mahallede 20 yıllık muhtara karşısında seçimleri kazanıp 29 yaşında muhtar olmanın gururunu yaşayan ilçenin esnaflarından Coşkun Uzkuç, aradan geçen 5 yılın sonunda bu kez deneyimli bir muhtar olarak seçmenlerinden yetki isteyecek.

Coskun 449939 Fd28Ce302D2E94Eef4670Ab078Fa4933

Karacasu sanayisinde uzun yıllar soğuk demircilik yapan Haydar Uzkuç’un oğlu Coşkun Uzkuç, genç yaşta edindiği yöneticilik tecrübesi ile 5 yıldır mahallesini yönetiyor. 10 yaşında babasının yanında çalışmaya başlayan daha sonra motosiklet tamirciliği, kahvehane işletmeciliği, köylerden süt toplama işi yapan Coşkun Uzkuç, 10 yıl önce de Mis-Pak isimlik temizlik ve kozmetik marketi ilçeye kazandırdı. 2014 yılında kaybettiği babasının işi olan soğuk demirciliği “Baba yadigarı” diyerek bir çalışanı ile ayakta tutan Uzkuç, temizlik marketi ile ilçe halkına hizmet veriyor. Ayrıca ilçede ilk ve tek olan kuru temizleme işletmesini kuran ve halen devam ettiren Uzkuç, genç yaşında sağladığı başarıyı muhtarlıkta da sürdürüyor. Erken yaşta hayata atılsa da lise eğitimini tamamlayan Uzkuç, 10 yaşından bu yana insanlarla iç içe olması, genç-yaşlı mahalle halkının tamamını tanıması ve onlarla kurduğu doğrudan ve sürekli iletişim ile fark yaratıyor.

Aydın'da içleri ısıtan not Aydın'da içleri ısıtan not

Coskun 449939 7944Adc6Edef5A39A5D1B0Faa9Fb6C89

"MAHALLE HALKIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Bu yola büyüklerinin ve mahallenin önde gelenlerinin görüşlerini alarak çıktığını ifade eden Uzkuç, “Allah hepsinden razı olsun, bana ne kadar değer verdiklerini ve güvendikleri gösterdiler. Bu yola onların hayır duası ile çıktım. 5 yılda mahallemizi en iyi şekilde yönetmeye çalıştım. İnsanlar bize bu yetkiyi verdi biz de bunu değerlendirdik, güzel bir hizmet verdik. Desteklerini her daim arkamda hissettiğim mahalle halkıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Coskun 449939 40E001Fad47B8D64581Ccc7A2C67603D

"MAHALLE HALKIMIZIN HER DAİM YANINDA OLDUM"

Sözlerini sürdüren Uzkuç, "Gencimizin yaşlımızın her daim yanlarında oldum. Her dakika her an saat kaç olursa olsun mahallemin güzel insanların yanında oldum. Pandemi zamanında 80-100 hanemizin pazar masraflarını evlerine kadar götürdüm. Emekli maaşlarını bankadan teslim alıp kendilerine teslim ettim. Hastanemizin yukarıda hizmet verdiği dönemde hastaneye gitmekte zorlanan vatandaşlarımızı kendi aracımla hastaneye götürdüm. Çocuğu dışarıda olan yaşlılarımızın her türlü ihtiyacının görülmesinde elimden gelini yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Köpek sorununun çözülmesi için girişimlerde bulundum. Öğretmen ve öğrencilerimiz için her zaman yanlarında oldum. En iyi şekilde görevimi yerine getirmeye çalıştım" ifadeleri kullandı.

Coskun 449939 67Fca3C880D3593443B9C10Fe59Fb379

"FARKIM TATLI DİL VE GÜLERYÜZ"

Yeni dönem hakkında da konuşsa Uzkuç, "Benim en önemli projem tatlı dil, güleryüz var. Benim projelerim arasında gönüllere girmek var. Benim düsturum doğru konuşup bitecek her işi bitirmektir. Bunların yanında planlı elektrik ve su kesintilerini birkaç gün önceden mahalle halkımıza duyuracak bir sistem üzerinde çalışıyorum. Aynı şekilde cenaze duyurularını da bu sistem sayesinde gerçekleştireceğiz.

Belediye meclisinde yetkimiz olduğunda en iyi şekilde mahallemi temsil edeceğim. Karacasu Kaymakamlığı SYDV mütevelli heyetinde yer alıyorum. Burada da mahallemi en iyi şekilde temsil ediyorum ve etmeye devam edeceğim. Düzenlenen bütün toplantılara katılarak mahalle halkımızı ilgilendiren her konuyu kendilerine iletiyorum ve iletmeye devam edeceğim. Mahalle halkımızın sorunlarının çözümü için gece gündüz çalışmaya, onları iyi günüde kötü günden her zaman yanlarında olacağım. 5 yılda edindiğim tecrübeyi mahalle halkımızın çıkarı için en iyi şekilde değerlendireceğim" dedi.



 

Muhabir: HABER MERKEZİ