Kısa süre önce Aydın Valiliği görevine atanan Osman Varol’u makamında ziyaret eden AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık ve yönetimi, Vali Varol’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

Ziyarette dernek yönetimini tanıtan Başkan Fırat Barışık, AY-SİAD’ın faaliyetleri hakkında Vali Varol’a bilgi verdi.

Başkan Çerçioğlu müjdeyi verdi: Yeni Bulvar ve köprü geliyor
Başkan Çerçioğlu müjdeyi verdi: Yeni Bulvar ve köprü geliyor
İçeriği Görüntüle

“AYDIN’IN MENFAATİNE OLACAK HER PROJEDE YER ALMAYA HAZIRIZ”

AY-SİAD olarak Aydın’ın gelişimine katkı sunmayı amaçladıklarını belirten Başkan Barışık, “Aydın’ın menfaatine olacak her projede yer almaktan onur ve gurur duymaktayız. Şehrimizin ekonomisine, istihdamına ve gelişimine katkı sağlayacak çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette ayrıca Aydın’ın ekonomik potansiyelinin artırılması, yatırım ortamının güçlendirilmesi ve iş dünyasının beklentileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Aysiaddan Vali Varola Hayirli Olsun Ziyareti 667649 A80B30

VALİ VAROL’A AYDIN TEMALI ÖZEL TABLO HEDİYE EDİLDİ

Aydın’ın turizm potansiyelinin de gündeme geldiği ziyaretin sonunda AY-SİAD Başkanı Fırat Barışık, Vali Osman Varol’a Aydın’a özel olarak tasarlanan metal tablo hediye etti. Üzerinde Aydın haritası, kentin simgelerinden “Üç Gözler”, efe figürü ve zeytin motifinin yer aldığı tablo, Vali Varol’a takdim edildi.

Vali Osman Varol ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Barışık ve AY-SİAD yönetimine teşekkür etti.

Muhabir: EMRAH DİNÇER