Atakaş Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ile eşi Zeynep Demirel'in boşanma aşamasında olduğu iddia edilmişti. Çift geçtiğimiz günlerde iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Bu durum Zeynep Sever Demirel'in hayatının bir kez daha gündeme gelmesini ve merak edilmesini sağladı. Peki, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel kimdir? İşte detaylar…

Zeynep Demirel Kimdir?

Volkan Demirel’in eşi olarak bilinen Zenep Demirel son zamanlarda arama motorlarına en çok yazılan isimlerden biri haline geldi. Zeynep Demirel kimdir sorusuna ve diğer merak edilenlere beraber bakalım…

Zeynep Kübra Sever Demirel, 9 Temmuz 1989 tarihinde Türkiye'de dünyaya geldi.12 yaşında ailesi ile birlikte Belçika’ya taşındı, evlenene kadar da Belçika’da yaşamını sürdürdü. 2009 Miss Belçika güzellik yarışmasında birincilik elde etti. Güzelliğiyle dikkat çeken Zeynep Demirel’in oyunculuk geçmişi de var. Kendisi Seksenler dizisinde "Amelie" karakterine hayat vermişti.

Zeynep Sever Türkiye millî kalecisi Volkan Demirel ile 21 Eylül 2010'da evlendi ve evlendikten sonra Türkiye’de yaşamaya başladı. Çiftin 8 Şubat 2014 tarihinde Yade adında, 31 Ağustos 2017 tarihinde ise Yeda adında bir kız çocuğu oldu.

Zeynep Demirel Kimdir 7

Zeynep Sever Demirel Kaç Yaşında? Nereli?

1989 tarihinde dünyaya gelen Zeynep Demirel şu an 32 yaşında. İstanbul’ da doğan Zeynep Demirel’in aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor. 

Zeynep Demirel'in Boyu Kaç?

Volkan Demirel ile olan evliliğiyle dikkat çeken Zeynep Demirel’in fiziği de dikkat çekiyor. 1.78 cm boyunda ve 58 kiloda olan Zeynep Demirel formunu korumak için özenli davranıyor. Kendisi aynı zamanda İnstagram hesabını da çok aktif kullanıyor. Merak edenler tarafından sayfası sıkça ziyaret ediliyor. 

Zeynep Demirel Kimdir 5

Zeynep Demirel Volkan Demirel Nasıl Tanıştı?

Zeynep Demirel kimdir sorusu beraberinde Volkan Demirel ile nasıl tanıştı sorusunu da getiriyor. Zeynep Demirel daha önce verdiği bir röportajda tanışma hikayelerini şu şekilde anlatmıştı:

Ben lise okuyordum aslında Volkan’la Türkiye’ye geldiğim zaman yazın bir ortak arkadaşlığımız sayesinde Volkan’la tanıştık. İlk zaman tabii böyle tanıştığımız zaman benim de tabii ki de herkesin olduğu gibi ön yargılarım vardı. Sonra bir müddet böyle bir konuşmadık. Bir yıl kadar. Sonrasında bir yıl sonrasında da çıkmaya başladık öyle oldu.

20 yaşındaydım. Volkan’ın evlilik planları vardı. Ben daha çok emin değildim. Sonra da işte böyle bir karar aldık. Evlenelim dedik. Ben Belçika’dan Türkiye’ye taşındım. Sonuçları çok güzel oldu. İyi ki de böyle bir karar almışım diyorum tabii şimdi baktığım zaman.

Tanışma hikayelerini bu şekilde anlatan Zeynep Demirel, eşi Volkan Demirel için ise şunları söylemişti:

“Volkan’da çok büyük bir öz güven vardır. Bilmiyorum belki futbolculuk geçmişinden kaynaklanan bir şeydir. Belki de karakter yapısı zaten öyledir. Kendine çok güvenir. Her konuda ve yaptığı bir şeyinde hep arkasında olur. Ben de mesela onun tam tersidir. Ben çok kolay etkilenirim eleştiriden kötü sözden çünkü zaten belki de şeyden kaynaklanıyor olabilir bu. Bu ben kendim eleştirmeyi ve karşımdakine kötü söz söylemeyi sevmediğim için bana böyle bir şey yapıldığı zaman ben hemen etkilenirim bundan ve bu benim kalbimi kırar.

Çok kolay iş bitirir Volkan bir de. Yani bir şeyi hemen mesela ben çok tezcanlı bir tip değilimdir. Bir karar almam tipik bir yengeç burcu olarak çok uzun sürer. Yani onu tartarım işte ardına arkasını düşünürüm. Volkan bir şeyi kafasına koyar. Hop anında yapar mesela.”

Zeynep Demirel Kimdir 3

Aydınlı genç mucit, görenleri hayrete düşürüyor: Destek bekliyor Aydınlı genç mucit, görenleri hayrete düşürüyor: Destek bekliyor

Zeynep Demirel Kaç Yaşında Evlendi? Kaç Çocuğu Var?

Zeynep Demirel, Volkan Demirel ile 21 Eylül 2010 tarihinde dünya evine girdiğinde 21 yaşındaydı. Çiftin 8 Şubat 2014 tarihinde dünyaya gelen Yade , 31 Ağustos 2017 tarihinde dünyaya gelen ise Yeda adında iki kız çocukları bulunuyor.

Volkan Demirel’in çok taviz veren bir baba olduğunu düşünen Zeynep Demirel bir röportajında şunları söylemişti:

“Çocuklar olduktan sonra çocuk öncesi yaptığın bütün kavgaların saçmalığın farkına varıyorsun. Çünkü zaten ana topik çocuklar olmuş oluyor ve hep bütün tartışmalar ve zıtlaşmalar çocuklar üzerinden olmaya başlıyor. O yüzden çocuklar çok büyük bir değişim yapıyor evlilikte. İyi bir baba. Ama mesela bana göre Volkan fazla şey taviz veren bir baba. Bizim mesela çatıştığımız noktada o. İyi polis. Ben evde bir düzen, disiplin sağlamaya çalışıyorum. Volkan bir geliyor. Yerle bir ediyor her şeyi.”

Zeynep Demirel Kimdir 2

Volkan Demirel Kimdir?

Volkan Demirel, 27 Ekim 1981 tarihinde İstanbul'un Fatih ilçesinde doğmuştur. Futbolla tanışması ise henüz çocukken olmuştur. Kaleciliğe ortaokul takımında başlamıştır. Okul takımında genelde orta saha mevkiinde görev yapan Volkan, takımın kalecisinin takımdan ayrılmasının ardından kaleye geçmiş, kariyerine de bu şekilde devam etmiştir. Volkan bunun ardından okul takımındaki arkadaşlarıyla Kartalspor'a transfer olmuştur. 

Kartalspor'da ilk resmi maçına 24 Eylül 2000 tarihinde Sarıyerspor maçında çıkan Volkan Demirel, bu maçta kalesinde 2 gol görmüştür ve maç 2-2 bitmiştir. Kartalspor'da Servet ve Egemen gibi millî futbolcularla forma giyen Volkan, bu takımda 51 maçta forma giydi ve burada geçirdiği iki yılın ardından 2002-2003 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer olmuştur.

2004'ten itibaren Türkiye millî takımının formasını giyen futbolcu, ülkesinin yarı finale kadar yükseldiği 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele etmiştir. 19 Eylül 2022 tarihinde Hatayspor teknik direktörü olan Volkan Demirel, 55 maç görev yaptıktan sonra istifa etmiştir.

Muhabir: Ömer ARAZ