Taş Kağıt Makas Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Taş Kağıt Makas’ın Rüya’sı Yüsra Geyik kimdir çokça araştırılıyor. Arka Sokaklar’dan aşina olduğumuz Yüsra Geyik hakkında merak edilenleri yanıtladık…

Taş Kağıt Makas Rüya Kimdir?

Rüya karakteri, zengin bir müteahhidin kızı olarak dizide yer almaktadır. Henüz tıp fakültesinde öğrenci olan Rüya, aynı zamanda modellik yapmaktadır. Kenan ve Cem karakterleri ile arasında geçen olaylar doğrultusunda dizinin gidişatını etkileyen oldukça önemli bir karakterdir.

Taş Kağıt Makas Rüya’nın yanı sıra, karaktere hayat veren Yüsra Geyik dizi severler tarafından oldukça merak edilmektedir. Peki Yüsra Geyik kimdir? İnceleyelim…

Yusra Geyik Kimdir 5

Yüsra Geyik Kimdir?

Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i olarak hafızalara kazınan Yüsra Geyik başarılı bir dizi oyuncusudur. Genç oyuncunun henüz ilkokuldayken tiyatroya başladığı bilinmektedir.

Taş Kağıt Makas dizisinde eski sevgilisi Ozan Güven ile birlikte rol alan Yüsra Geyik, özel hayatı konusunda da oldukça merak edilmektedir. Bu kapsamda Yüsra Geyik evli mi sorusu, gündemde oldukça yer tutmaktadır. Ancak başarılı oyuncu evli değildir.

Oldukça fit bir görünüme sahip olan Yüsra Geyik boyu ve kilosuyla sıklıkla araştırılmaktadır. 166 cm boyunda olan ünlü isim, 51 kg ağırlığındadır.

Yüsra Geyik’in ablası da merak edilen konular arasındadır. Kübra Geyik, ünlü bir stil danışmanıdır.

Yusra Geyik Kimdir 6

Yüsra Geyik Kaç Yaşında? Nereli?

Yüsra Geyik kimdir sorusuna, ünlü ismin yaşı ve memleketi ile devam edelim… Yüsra Geyik 21 Haziran 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 34 yaşında olan ünlü oyuncu Samsun’da doğmuştur.

7 yaşına kadar Samsun’da yaşamış olan Yüsra Geyik ailesi ile İstanbul’a yerleşmiştir. Günümüzde İstanbul’da ikamet etmektedir.

Yüsra Geyik Kariyeri

Televizyon ekranlarında yaş alan Yüsra Geyik eğitimi ve kariyeri konusunda da oldukça merak edilmektedir. Eğitim hayatına Samsun’da başlayan ünlü ismin dördüncü sınıfta tiyatroya başladığı bilinmektedir.

Yüsra Geyik Sanat Tasarım Fakültesi Grafik bölümünü bitirmiştir. Daha13 yaşındayken kameralarla tanışan başarılı oyuncu ilk olarak, yayınladığı dönemin popüler dizisi Hayat Bilgisi’nde rol almıştır.

Dünyada En Çok İzlenen Türk Dizileri Listesi: Dünyaca Ünlü 10 Türk Dizisi! Dünyada En Çok İzlenen Türk Dizileri Listesi: Dünyaca Ünlü 10 Türk Dizisi!

2006 senesinde başlayan Arka Sokaklar adlı dizinin kadrosuna dahil olan Yüsra Geyik, bu diziyle tanınmıştır. Arka Sokaklar’da Zeliha Çoban karakterine hayat vermiş Özgür Ozan, Zafer Ergin ve Şevket Çoruh gibi ünlü isimlerle beraber rol almıştır.

Yusra Geyik Kimdir 3

2021 yılına kadar Arka Sokaklar’da yer alan Yüsra Geyik, Camdaki Kız adlı diziyle kariyerine devam etmiştir. Ardından ise Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler ve Nur Sürer gibi başarılı oyuncuların başrolde olduğu Aile dizisi kadrosuna girmiştir.

Aile dizisinde Serenay Sarıkaya’nın (Devin) kardeşini canlandıran Yüsra Geyik, dizi bittikten sonra Taş Kağıt Makas ile ekranlara dönmüştür.

Yüsra Geyik TV dizileri dışında dijital platformlarda da iş yapmıştır. Yüsra Geyik Bozkır dizisindeki dans sahnesiyle oldukça konuşulmuştur.

Yusra Geyik Kimdir 8

Yüsra Geyik TV Dizileri ve Filmleri

Yüsra Geyik kimdir, merak edenleri için ünlü oyuncunun yer aldığı dizi ve filmlere bir göz atalım…

Yüsra Geyik yaşı itibarıyla sektöre oldukça erken adım atmıştır. 15 sene boyunca Kanal D ekranlarının efsane dizisi Arka Sokaklar’da yer alan Yüsra Geyik, diziden sonraki işleriyle de oldukça araştırılmaktadır.

Yüsra Geyik’in oynadığı diziler aşağıdaki gibidir:

  • Hayat Bilgisi (2003)
  • Yabancı Damat (2004)
  • Yumurcaklar Kampı (2005)
  • Nehir (2005)
  • Arka Sokaklar (2006)
  • Bozkır/ İnternet Dizisi (2018)
  • Camdaki Kız (2023)
  • Aile (2023)
  • Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu (2024)

Başarılı oyuncu Yüsra Geyik dizileri dışında bazı sinema filmlerinde de yer almıştır.

Yüsra Geyik’in filmleri ise şu şekildedir:

  • Bebek Geliyorum Demez (2018)
  • Gerçek Kesit (2018)
  • Garip Bülbül Neşet Ertaş (2022)

Yusra Geyik Kimdir 4

Taş Kağıt Makas Konusu Nedir?

Taş Kağıt Makas Rüya kimdir sorusuyla birlikte, dizinin konusu da merak edilmektedir. Dizide Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Ekin Koç ve Yüsra Geyik gibi başarılı oyuncular yer almaktadır. Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu adlı dizinin konusu ise aşağıdaki gibidir:

Dizi, Hipertimezi hastası olan Umut karakterini merkeze almaktadır. Umut ise, cinayet ile suçlanan ve babasını kurtarmak için adalet arayan genç bir delikanlıdır.

Babası için adalet arayan Umut, belediye otobüsünde yaşanan bir olay sebebiyle avukat adayı Alev ile tanışır. Alev ile tanışmasının ardından, Umut’un hayatı bütünüyle değişiklik gösterir. Stajyer avukat Alev, Umut’un en büyük destekçisidir. Dizinin hikayesi ise, Umut ve Alev’in tanışmasından sonra evrilmeye başlar.

Muhabir: Ömer ARAZ