Müge Anlı ile yaptığı evlilik sonrası gündeme gelen Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir sorusu son zamanların öne çıkan konularından biri oldu.  Müge Anlı ile Yüzbaşıoğlu 2022 yılının haziran ayında hayatlarını birleştirmişti. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilgili merak edilenleri sizler için araştırdık…

Müge Anlı'nın Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

Müge Anlı ile evlenme kararlarından sonra adını sıklıkla duyduğumuz Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. 

Liseden sonra polis olan Yüzbaşıoğlu, bir dönem Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nde ve daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görev almıştır. 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilmiştir. Şinasi Yüzbaşıoğlu, şu an 4. sınıf emniyet müdürüdür.

Sinasi Yuzbasioglu Kimdir 3

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kaç Yaşında? Nereli?

25 Haziran 2022 Yılında ünlü sunucu Müge Anlı ile hayatını birleştiren Şinasi Yüzbaşıoğlu aslen Adanalıdır. 10 Nisan 1963 yılında doğan Yüzbaşıoğlu 61 yaşındadır. Hayatının bir bölümünü doğduğu Adana’da geçiren Şinasi Yüzbaşıoğlu, şu an İstanbul’da görev yapmaktadır. 

Bir zamanın efsane araçları hurdalıkta hayat buluyor Bir zamanın efsane araçları hurdalıkta hayat buluyor

Şinasi Yüzbaşıoğlu Ne İş Yapıyor?

Hafta İçi her gün yaptığı ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programı ile yıllardır ekrana gelen Müge Anlı evlenmeye karar verdiğini de programında açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir sorusu epey merak edildi. 

En çok merak edilen bir diğer konu ise çizdiği güçlü karakteri ile öne çıkan Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun ne iş yaptığı. 

Çalışma hayatının bir bölümünü ve doğduğu Adana’da geçiren Şinasi Yüzbaşıoğlu, şu an İstanbul’da görev yapmaktadır. 4. Sınıf Emniyet müdürü ünvanına sahip olan Yüzbaşıoğlu, İstanbul Asaiş Şube Müdürlüğü’nde görevine devam etmektedir. 

Sinasi Yuzbasioglu Kimdir 4

Şinasi Yüzbaşıoğlu Daha Önce Evlenmiş Mi?

Başarılı gazeteci Müge Anlı daha önce Burhan Akdağ ile bir evlilik yapmıştı. Bu evlilikten ise Lidya adındaki kızları dünyaya geldi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ise daha önce evlilik yaptı mı bilinmiyor. 

Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Çocuğu Var Mı?

Mesleki başarılarıyla bilinen Şinasi Yüzbaşıoğlu son dönemde Müge Anlıyla yaptığı evliliği ile gündeme gelmişti. Daha önce evlilik yapıp yapmadığı konusunda net bir bilgi olmayan Yüzbaşıoğlu’nun çocuğu olup olmadığı da bilinmiyor. Fakat Müge Anlı’nın kızı Lidya çiftin hayatlarına anlam katmış görünüyor. 

Sinasi Yuzbasioglu Kimdir 2

Şinasi Yüzbaşıoğlu Müge Anlı Ne Zaman Evlendi?

Müge Anlı 20 Haziran 2022 pazartesi günü Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını programının açılışında müjdeyi vermiş  ve 'evleniyorum' demişti.

Hakkında bugüne kadar yalan yanlış bir çok sevgili ve evlilik haberi yapıldığını söyleyen Müge Anlı evlilik haberini şu sözlerle duyurmuştu: 

“Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum.”

Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu çifti 25 Haziran 2022’de yakınları arasında yaptıkları sade bir törenle dünya evine girdi. 

Sinasi Yuzbasioglu Kimdir 5

Müge Anlı Kimdir?

İstanbul'da 19 Aralık 1973 yılında doğan Müge Anlı, Türk televizyon sunucusu ve gazetecidir. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olan Anlı, yüksek lisansını Kadir Has Üniversitesi’nde hukuk üzerine tamamlamıştır.

Televizyon kariyerine magazin alanında başlayan Anlı, ilk olarak Dobra Dobra adlı magazin programında çalışmıştır. Daha sonra kendi sunuculuğunu üstlendiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile tanınmaya başlamıştır. 

Müge Anlı ilk evliliğini Burhan Akdağ ile yapmıştı. Bu evlilikten bir kızları olan Müge Anlı ve Burhan Akdağ olaylı bir boşanma ve velayet süreci yaşadı. Müge Anlı’nın eski eşi Burhan Akdağ, bir dönemin en ünlü magazin programı yapımcısıydı. 

Muhabir: Ömer ARAZ