Nazilli Belediyespor teknik direktörü Mesut Toros hocaya benim güvenim tam. İyi bir yönetim, iyi oyuncu topluluğu, mükemmel tesisler.. Hocamızda bu ligi bilen, işin ustası. Play-off'lara gidip oradan 2. lige uzanmak hayal değil, imkansız değil. Şayet ben inanıyorum, güveniyorum.
*
Sevgili Yılmaz Vural hocam;
Diyorsun ki, futbolu bırakan hemen teknik direktör oluyor. Doğru mu, doğru. Ama hocam Süper ligde bu sene 8 teknik adam en az 2 tane takımda dolaşmış. Hep aynı yüzler. Futbol severler de sıkılmış olamaz mı artık hep aynı yüzlerden? Farklı yüzlere değişik fikirlere açız sevgili hocam.
*
1959 Öncesi şampiyonluklar hakkında yorumum:
TFF'nin logosunda 1923 yazıyor, Beşiktaş logosunda 1903, Galatasaray logosunda 1905, Fenerbahçe logosunda 1907.. Peki neden 1959 öncesi şampiyonlukları 'YOK' statüsüne koyuyoruz?
Baba Hakkı, Lefter, Metin Oktay gollerini gazozuna oynadıkları maçlarda mı attılar?
*
Adam bana mesaj atmış, diyor ki 'Neden seni okuyayım, gider Gürcan Bilgiç'i, Evren Turhan'ı, Mehmet Demirkol'u okurum..' okursun kardeşim okursun da onlar senin memleketinin futbolunu, sorunlarını, amatör liglerin durumunu bilmezler.. Yerel gazeteni, gazetecini okumazsan anca seyirci kalırsın kendi memleketine. Oku tabi onları okuma diyen yok ki..
*
Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımımız, Galatasaray gibi büyük bir kulübü 2 maçta da devirerek Avrupa kupalarına katılım hakkı elde etti. Tebrik ediyorum gıptayla izliyorum. Sosyal medya hesaplarımda da paylaştım tebrik ettim, hatta Polat Bora başkanımıza da yazdım. Fakat buradan bir şey söylemek istiyorum. Maalesef oyuncularımızla bir röportaj yapamıyorum. Kabul etmiyorlar.. (benden başka da yerel medya da röportaj peşinde koşan başka bir gazeteci var mı bilmiyorum.) Bu oyuncular Aydın şehrini temsil eden oyuncular. Neden bir türlü röportaj isteğimi kabul etmiyorlar? Sayın başkanıma, yöneticilerimize ve oyuncularımızı merak eden spor camiasına duyurulur..
*
40 yaşında bir stoper.. İbrahim Öztürk. Bursaspor'da Süper lig şampiyonluğu yaşamış, bir oyuncu. Şimdi hem Altay'ı Süper lige taşımak üzere, hem de genç oyunculara tecrübelerini aktarıyor. Bravo sana kaptan.
*
Türkiye'de ilk futbol maçı nerede oynandı biliyor musunuz? 1890 yılında İngiliz tüccarlar arasında Bornova'da. Kurulan ilk futbol kulübünün 1860'lı yıllarda İngiliz Notts County takımı olduğunu düşünürsek, oldukça köklü bir futbol tarihine sahip olduğumuzu anlarız. Peki şu an futbol da Avrupa nerede, biz neredeyiz?
*
Son olarak Nazilli Belediyespor idman tesislerinde ki o küflü kale direklerini bi elden geçirsek mi?
*
Geçen hafta sorduğumuz sorulara doğru cevap verenler arasında yaptığımız çekilişin kazananı Muammer Başeğmez olmuştur. Yoğun katılım için tüm okuyucularımıza teşekkür ederim.
*
Spor'da kalın Spor'la kalın...