Nazilli’de on binler keşkek hayrında bir araya geldi
Nazilli’de on binler keşkek hayrında bir araya geldi
İçeriği Görüntüle

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası İlçe Örgütü'nün, Silivri’de tutuklu bulunan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e destek olmak amacıyla, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı'nda kurduğu, 'Adalet ve Dayanışma' çadırında destekler her geçen gün büyüyerek çoğalmaya devam ediyor.

Kusadasinda Mektuplar Omer Baskan Icin Yaziliyor 652562 Ba2C014338388Eb2Bcb7Efd54E8Ac292

DAYANIŞMA MEKTUBU KAMPANYASI DESTEĞ İ BÜYÜTÜYOR

CHP Aydın İl Başkanlığı, ilçe belediye başkanları ve Kuşadası ve çevresinden ziyarete gelen vatandaşlarla dolup taşan dayanışma çadırında, Başkan Günel'e destek sesleri çığ gibi büyümeye devam ediyor. CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı'nın, Cuma günleri, dayanışma çadırından başlattığı 'Ömer Başkan'dan mektup var' programına, desteği daha da büyütmek adına, 'Dayanışma Mektubu' kampanyası da eklendi. Bu kapsamda, vatandaşlar eliyle kart ve kağıtlara yazılan mesaj ve mektuplar, CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı aracılığıyla Başkan Ömer Günel’in okunması için Silivri’ye gönderilecek.

Kusadasinda Mektuplar Omer Baskan Icin Yaziliyor 652562 374Bcbcf29C0260Bb4A907C5A59Acace

''KUŞADASI ÜLKEMİZİN AYDINLIK YARINLARININ SİMGESİ OLDU''

Tutuklu bulunan tüm CHP’li belediye başkanları ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in özgürklerine kavuşana kadar mücadele etmeye devam edeceklerini belirten CHP Kuşadası İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek, ''Kuşadası olarak Ömer başkanımız ve diğer belediye başkanlarımızın her zaman yanındayız. Asla bir adım geriye atmayacağız. Mücadelemize daha azim ve kararlılıkla devam edeceğiz.

Kusadasinda Mektuplar Omer Baskan Icin Yaziliyor 652562 9C72Bfe209Dbcd682389169368E14Db4

Ömer Başkanımızın gözaltına alınıp, tutuklanmasının 21’inci günü. Tam 21 gündür burada birçok duyguyu beraber yaşadık. Kuşadası, ülkemizin aydınlık yarınlarının simgesi ve umudu oldu. Bu noktada, başkanımız için 'Dayanışma mektubu ve başkanımıza mesajım var' kampanyası başlatıyoruz. Haftanın her günü, saat 12.00 ile 18.00 arasında Ömer başkanımıza mesajlarını iletmek isteyenler Adalet ve Dayanışma çadırına gelip, akıllarından ve yüreklerinden geçenleri yazabilirler. Biz de bu mesajları düzenli olarak başkanımızın okunması için Silivri’ye göndereceğiz” dedi.

Kusadasinda Mektuplar Omer Baskan Icin Yaziliyor 652562 3Eb304D5Efc1C4722709F3472433F2A0

Kaynak: HABER MERKEZİ