TFF. 2 Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 2023-2024 sezonuna geçen hafta sonu oynanan karşılaşmalar ile seyircisine merhaba dedi
Aydın ilimizi bu ligde temsil eden ilçemiz takımı Nazilli Belediyespor'a başarılar dileyerek kendileri için hayırlı ve gönüllerince bir sezon geçirebilmelerini temenni ederek yazıma başlamak istiyorum.
Geçen sezonun sıkıntıları son Bursaspor karşılaşmasında nihayete ermiş gibi görünse de içten içe kaynayan bu yara maçların bitimi ile birlikte koca bir yaz boyunca yönetimsel anlamda kangrene dönüştü. Onca yapılan kongrelerde bu yaraya çözüm olamadı. Çok şey söylendi, çok şey yazıldı. Herkes çuvaldızı kendine batırmak yerine başkasına batırmaya kalktı. O konuştu bu konuştu git-geller arasında gelinen nokta kulübün satışı oldu. Bu aşamada Nazillispor camiası en çok zarar gören kurum oldu.
Kulübün satışı ile birlikte en azından kaos aşılmış, krizin adı konmuş oldu. Önemli olan bu gibi durumlarda genellikle büyük şirketler bir kriz masası ve yönetimi oluştururlar bazen de bu krizi fırsata çevirirler. Halkla ilişkiler ve reklam okuyan birisi olarak ben bu gözle bakıyorum Nazillispor bu yönetim ile birlikte bu krizden olumlu etkilenecek ve karlı çıkacak düşünüyorum.
Kulübün satışı doğrudur veya yanlıştır bunu bize zaman gösterecektir. Sporda başarının birlik ve beraberlik ve çalışma ile geldiğini düşünürsek, ayrışmadan güçlü rakipleriyle mücadelelerinde seyirci olarak futbolcu, teknik ekip ve yönetimi yalnız bırakmamayı da bizlerin üzerine düşen görev olarak algılamalıyız.
Bak işte kimse Altınordu deplasmanında Nazilli Belediyespor’dan böyle bir başarı beklemiyorken, futbolcularımızın mücadelesi ve azmi galibiyeti getirdi. İlk haftaya 3 puanla başladık, bundan güzeli var mı ki? Nazilli Belediyespor sadece 3 puan kazanmadı yeni bir öykünün ilk sayfasını da yazdı.
Yaşanan kriz nedeniyle geçmişten bugüne gelinen bu noktada gerçekten alacağımız dersler olmalı futbol sadece futbol olup sahada başlar sahada biterse bir anlam taşır, ayrı bir güzellik olur. Onun içindir ki iki üç günlük dünyada birbirimizin kalbini kırmayalım. Kendimize nasıl hissedersek hissedelim ama şehrimizin profesyonel liglerde mücadele eden güzide kulüpleri olan Nazilli Belediyespor, Efeler 09 FK ile Kuşadasıspor Futbol takımlarımızı birlikte dostane ve kardeşlik içerisinde yardımlaşarak destekleyelim, onların İyi gününde de kötü gününde de hep yanlarında olalım.
Pazar günü oynayacak olan Beyoğlu Yeniçarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. maçında görüşmek dileğiyle hoşça kalın.