Şimdi yazacaklarımı okuyanların büyük bir çoğunluğu önemsemeyecek. Günlük sıkıntıları boğazına dayanmış insanlarız eyvallah. Ama biz bugünümüzü kurtarmanın derdine düşmüşken, zengin elitler bizim geleceğimizi planlıyorlar. Ve gelecekte bize biçtikleri yaşamın içine girdiğimizde emin olun bugünlerimizi özlemle hatırlayacağız. Bana ne yarından diye ağlamak en kolayı ve pek çoğumuz bunu yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bilime tanrı gibi tapan sözde akıllı güruh için bizler her ne kadar komplo teorileriyle yaşıyor olsak ta hep haklı çıkan bizler oluyoruz. Aksini iddia ediyorsanız eğer pazarda bedava dağıtılır gibi koştura koştura olduğunuz covid aşıları için bugün aynı düşüncede misiniz bir daha sorgulayın? Biz aşıları olmayın diye bağırırken bizleri bilim düşmanı ilan edenlerin çok büyük çoğunluğu, bugün o aşıları olduğuna pişman. Dünyada covid salgını bitti ama kimse inkar edemez ki kalp krizi salgını başladı. Herkes salgının en kırışık anında kaç tanıdığını covidden kaybettiğine, aşılardan sonra ise çevresinde kaç kişinin genç yaşlı demeden kalp krizi ve pıhtı atmasından öldüğüne baksın. Biz bugünün telaşında yarınlarımızı sorgulamayı bıraktığımızdan beri
Bundan yaklaşık 2 ay kadar önce düzenlenen Dünya Ekonomik Formu’nda konuşan Forum sözcülerinden birinin ifadesi şu şekilde:
“Gelecekte sadece zenginler hava yolu ile seyahat edebilecek. Yoksullar ise yalnızca evlerinde metaverse ile gezebilecek çünkü KARBON AYAK İZİ ile çıkan vergiye fakirlerin evrensel geliri asla yetmeyecek. Elektrik ve su saatleri bu uygulamaları hayata geçirmek için değişecek.”Şimdi bu gerçekliğin içine girmediğimiz için yine pek çoğumuz için bu ifadeler Andersen’den Masallar gibi geliyor biliyorum. Ama covid salgını döneminde aşılara en büyük maddi ve manevi desteği veren Bill Gates’in 2010 yılında yaptığı bir konuşmada “Dünyada bugün 6,8 milyar insan var. Bunun 9 milyara çıkması bekleniyor. Eğer aşılar ve sağlık hizmetlerinde ilerlersek, bunu belki yüzde 10-15 kadar düşürebiliriz” sözleri 10 yıl sonra nasıl bir realiteye dönüştü anlamakta fayda var.Bugün bazı bankaların ön ayak olduğu medyada ve kamu spotlarında ballandırararak duyarlı vatandaşlara yedirilen KARBON AYAK İZİ projesi, resmen insanoğlunu aşağılayan ve doğaya zararlı bir mahlukmuş gibi gören sistemin bir özetidir. Bu hadsiz elitler, bizim yerimize bizim dünyamızı şekillendirmeye devam ederken, biz uyumaya devam ediyoruz ve kurdukları tuzakların kullanım vakti geldiğinde koşa koşa o tuzakların üzerine atlıyoruz. Bu sapkın elitlerin aksine bizim düşüncemize göre “İnsan Eşref-i Mahlûkattır” yani en şerefli varlıktır. Doğadaki diğer canlılardan bizi ayıran en önemli özelliğimiz düşünen bir varlık olmamız. Bu düşünebilme yetenekle birlikte kötü insanların olduğu gibi iyi insanlarda vardır. Ama sizin önünüze sürekli kötü örnekleri sunarak sanki tüm insanlar kötü ve zararlıymış imajınızı aklınıza yerleştirip hayatınızı elinizden almanın peşindeler. Artık uyanın ve bu tuzağa düşmeyin. Her kim ki sizi KARBON AYAK İZİ, KÜRESEL İKLİM KRİZİ vs gibi ilk bakışta insani ve duygusal projelerle etkilemeye çalışıyorsa bilin ki o sizin ve çocuklarınızın geleceğini çalmaya çalışan bir hırsızdır. Bu dünya da insan gibi iyilikle yaşamak sizin elinizde. İyiliğinizi ve inancınızı asla kaybetmeyin. Bu katillere boyun eğmeyin. Siz en güzel surette, en mükemmel şekilde yaratılmış canlılarsınız. Size zulmedenlerin tuzaklarına karşı dimdik durun. Çocukalarınıza bırakacağınız dünya bu zalimlerin kurguladığı dünya olmasın. Çocuklarınız için bu zalimlerle savaşın. Emin olun ki bu Bill Gates ve ananesi için bizler onlara hizmet eden kölelerden başka bir şey değiliz.