Yaklaşık iki aydan beri sahalardan uzak kalınca futbolu çok özlediğimi fark ettim.
Nazilli stad görevlileri ile Kulüp Başkan ve yöneticilerini, saha bakımı için öncelikle kutlamak istiyorum. Saha zemini düzelmiş, her futbolcunun zevkle oynama iştahını kabartacak hale getirilmiş. Helal olsun.
Evet, buyurun sayın Nazillili futbolseverler yeni futbol sezonunda şehrimizin takımı Eşin Grup Nazilli Belediyespor yenilenen kadrosu ile hazırlık maçı için sahasında Turgutluspor'u konuk etti.
Eşin Grup Nazilli Belediyespor sezonun ilk hazırlık maçında taraftarların dan ve bizlerden tam not aldı diyebiliriz.
Geçen sezondan birkaç futbolcusunu kadrosunda tutan siyah beyazlılar, eksik bölgelerini tamamladığı gibi, bol alternatifli kadro oluşturarak bu anlamda geçen sezonlarda yaşadığı sıkıntıyı bu sezon yaşamayacak gibi görünüyor.
Yeni transferlerden Anıl, Yılmaz ve Mert başta olmak üzere hemen hemen her futbolcuyu hazır gördüm. Geçen sezon özellikle kanatları kullanamamıştık ve çok sıkıntı yaşamıştık. Bu sezon Anıl ve Kaan bu sorunu çözecek gibiler. Son zamanların en iyi kadrosunu izleme şansına sahip olduk diyebilirim. Tabi ki de bu bir hazırlık maçı ve ölçü olmayabilir. Bundan sonra ki Fethiyespor ve Göztepe hazırlık karşılaşmaları gücümüzü görmek adına daha sağlıklı olacaktır.
Ancak şunu söyleyebilirim; Her iki yarıda da her iki takımda oynayan oyuncular, sıcak havaya rağmen iyi mücadele ettiler.
* Eşin Grup Nazilli Belediyespor adına eksikle var mı? Var.
* Nereleri?
* Top saklama özellikli, sırtı dönük oynayabilen, hava hakimiyeti olan bir santrafor.
* Koray türü bir stoper
* Ve kenar bekler
İnşallah vakit daha erken iken, bu bölgelere de takviye yapılırsa hedef ‘’ŞAMPİYONLUK’’ neden olmasın.
Trend Haberler
Buldan depremini 125 gün önceden bildi: Şimdi de Aydın’ın o ilçesini uyardı
Aydınlı muhtar setlerde
Aydın’da okul karıştı: Öğrenci ve veliler gözaltında
CHP'nin ret oyuna rağmen engel aşıldı: Aydın'ın 17 ilçesine müjde
Aydın’da bir dilin 100 yıllık yolculuğu
Oğlunun evliliği hüsranla bitti: Aydınlı anne pazarda borç mücadelesi veriyor
Karacasu'da yürekler dağlandı: Ataköy'de dayı-yeğen aynı kaderi yaşadı
Aydın'da köklü değişim: 17 ilçenin müdürü değişti
Kuyucak'ı üzen ölüm: Mesaiye gitmek için evden çıktı hayatını kaybetti
Aydın'da indirim kaosa dönüştü; 5 yaralı
Resmi İlanlar