​CHP Didim İlçe Başkanı Dilaver Demir'in yanı sıra önceki dönem il başkan yardımcısı Okan Kılıç ve ilçe yöneticilerinden oluşan heyeti, CHP Karacasu İlçe Başkanı Erdinç Gümüş, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, kadın ve gençlik kolları başkanları ile parti üyeleri karşıladı.

​Ziyaret kapsamında gerçekleşen görüşmelerde, yerel gündem ve yaklaşan seçimlere dair istişarelerde bulunuldu. Karacasu örgütünün yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan Didim heyeti, başarı dileklerini iletti.
​Ziyaretin sonunda CHP Didim İlçe Başkanı Dilaver Demir, Karacasu örgütüne seçim çalışmalarında kullanılmak üzere anlamlı bir hediye takdim etti.

Karacasu'daki kazadan acı haber: Esençay muhtarı hayatını kaybetti
Karacasu'daki kazadan acı haber: Esençay muhtarı hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

Chp Karacasu Didim Ilce Yonetimini Agirladi 660414 3F9D64

​Ziyaretten duydukları mutluluğu ifade eden CHP Karacasu örgütü temsilcileri, Didim heyetine nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür etti. Birlikte daha güçlü olduklarını vurgulayan Karacasulular, "Hep birlikte, omuz omuza vererek her şeyin çok güzel olacağına inanıyoruz" mesajını verdiler. Didim heyeti de Karacasu örgütünü Didim'e davet ederek, iki ilçe arasındaki işbirliğinin güçlenerek devam edeceğini belirtti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

"BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

CHP Karacasu İlçe Başkanlığından yapılan ziyaretle ilgili paylaşımda, "Bugün mutluyduk! Misafirlerimiz vardı.

​CHP Didim İlçe Başkanı Dilaver Demir, önceki dönem il başkan yardımcısı Okan Kılıç, ilçe yöneticileri Zeynep Yahşi, İlknur Pekdemir, Öznur Açar Homitov, Nilay Ataman Kamacı, Hüseyin Gök, Cihan Durmuş; Belediye Başkanımız Mustafa Büyükyapıcı, İlçe Başkanımız Erdinç Gümüş, Kadın Kolları Başkanımız Zeynep Güvendi, Gençlik Kolları Başkanımız Hamdi Yasin Özefe, meclis üyelerimiz Yücel Özefe, Cengiz Çumralı, Ruhi Öncü ve üyelerimizle bir araya geldik.

​Dertleştik; birlikte daha güçlü olacağımızda, kurtuluşun tek başına gerçekleşmeyeceğinde ve beraber hareket ederek her şeyin çok güzel olacağında mutabık kaldık. Seçim çalışmalarında kullanılmak üzere takdim ettikleri hediyelerini kabul ettik. Kendileri bizleri de Didim’e davet ettiler. Çalışmalarında Didim örgütüne de başarılar diliyoruz.

​Biz çok, çok büyük bir aileyiz!" ifadelerine yer verildi.

Muhabir: ÖZGÜR DEDEOLUK