Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Didim’e bağlı Akbük mahallesinde yapılan yatırımlar tüm hızıyla sürerken, Cumhur ittifakının MHP’li Didim Belediye Meclis üyesi Emrah Irsık yayınladığı videolu mesajla Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesince Didim ile Akbük arasındaki ana yolun genişletme, yenileme ve sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla sürerken, MHP’li Irsık’ta yayınladığı videoda çalışmalara yer verdi. Irsık yaptığı açıklamada “Değerli, Akbüklü komşuların, ben Cumhur ittifakının Belediye Meclis üyeniz Emrah Irsık; Biliyorsunuz Akbük’te uzun yıllardır yaşadığımız sorunların başında ulaşım ve altyapı geliyordu ama artık görüyorsunuz bununda sonuna gelmiş bulunuyoruz. Tabii burada en büyük teşekkürü kim hakkediyor? Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na sizlerin adına komşularımız adına çok teşekkür ediyoruz. Bu çalışmada pay sahibi olan Cumhur ittifakının değerli İl başkanlarına, İlçe başkanlarımıza değerli meclis üyelerimize hepimizin adına çok teşekkür ediyoruz.

“BİZ YOL İSTEDİK ÖZLEM BAŞKAN OTOBAN YAPTI”
Gördüğünüz üzere biz yol istedik ama Özlem Başkanımız biraz abarttı; Akbük’ün içine kadar otoban yaptı bildiğiniz… Çok teşekkür ediyoruz emeği geçen herkese.. Tabii altyapıda çok yakında bitiyor. Onunda sonuna geldi ve çok yakında altyapımızda tertemiz olacak. Hemen akabinde arıtma tesisimiz faaliyet girecek inşallah, dediğimiz gibi durmak yok çalışmaya devam…” ifadelerine yer verdi.




