Merhaba değerli okuyucularımız. Bu hafta ki yazıma tarihte unutamayacağımız, bizleri mutluluktan ve gururdan ağlatan Filenin Sultanları’na teşekkür ederek başlamak istiyorum.
Hem kendilerinin hem ülkenin özgürlüğü için muazzam bir başarıya imza attılar, üstelik bunu Cumhuriyetimizin 100.yılında gerçekleştirdiler.
Mutluyuz, gururluyuz. Son zamanlarda böyle bir başarıya o kadar çok ihtiyacımız vardı ki…
Atatürk'ün kızlarının neler başarabileceğini kanıtlayarak bu bayrak altında yaşayan milyonlarca kadının sesi oldular.
Şampiyonluk hepimizi mutlu etti, ancak biz kadınlar olarak gerçekten inanılmaz duygu dolu anlar yaşadık bu bir kesin…
Mutluluğumuzu günlere aylara yıllara yaymak gibi hayalimiz varken yine hevesimizi kursağımızda bırakan yobaz ve gerici tayfayla uğraşmaktan ağız tadıyla doya doya eğlenemedik bile.
Bu büyük başarıyı hazmedemeyen gerici ve yobaz tayfanın şampiyon kızlarımıza yönelik saldırılara devam etmeleri gerçekten şok edici şekilde utanç yarattı. Hep birlikte sevinmemiz gereken, mutluluk gözyaşları dökmemiz gereken zamanda bu tayfanın tam tersine üzülerek adeta karalara bağladığını gördük.
Bu sözde vatansever insanlar milli duygulardan uzak, vatanseverlikle alakası olmayan dünyaya at gözlüğüyle bakmayı tercih eden örümcek kafalı insanlardır.
Kahraman kızların başka bir ülkede İstiklal Marşı’nı okutarak Türk Bayrağı’nı dalgalandırdığını görmek yerine sahada kıyafetlerine, yaşam tarzlarına kafayı takacak kadar küçük düşünen akılsız insanlardır.
Ama size artık rahat yok…
Mustafa Kemal Paşa, nasıl bizler için çok büyük savaşlarda mücadele ettiyse, bizlerde onun en büyük emaneti olan Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olarak, Türk Kadını olarak siz geri kafalılarla sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz!
Biz bunları lafla değil, bahanelerle değil, palavra ile değil, eylemle, büyük başarılara imza atarak yapacağız.
Ve biz bunları, kadınlar ve kızlar üzerindeki tüm ahlaksız kabul edilemez baskılara, saldırılara meydan okuyarak yapacağız.
Atatürk’ün kızları dimdik ayakta, bu yüzden herkes ayağını denk alsın…