Herkese merhaba.
Sevgili SES Gazetesi ailesi hepinizi güzel bir hafta sonundan selamlıyorum. Size bugün size iyi gelecek ve doğru düşünmenize yardımcı olacak bazı cümlelerden bahsedeceğim. Başlıkta da okuduğunuz gibi bu yazıyı üzgün ve mutsuz olduğunuz okuyun ki motive olasınız.
Bu hayatta her şey gelip geçicidir. İyi ya da kötü her şey eninde sonunda geçer. O yüzden çok fazla kafaya takma. Aklını zihnini negatif insanların yaptığı yorumlara ve gündeme kaptırma, sinirlerini yıpratmaktan başka bir şey yapmış olmazsın. Sinirlenince hiçbir şey düzelmiyor maalesef. Sorunsuz hayat mı olur, devamlı olacak önemli olan çözümlere odaklanmak. Anlık keyiflerin ve hayattaki güzelliklerin tadını çıkarmalısın. Hayat çok hızlı gelip geçiyor.
Sürekli çaba insanı çok yorar. Bazen her şeyi olduğu gibi kabul edip sakin kalabilmek bir huzurdur. Gülmeye, iyi hissetmeye önem vermeye bak. Hayat geçiyor unutma!
Öyle görünse de herkesin hayatı seninkinden daha iyi değil. Herkesin kendine göre dertli, sıkıntıları var unutma. Mutluluk bir seçimdir. Mutlu olmayı seçmelisin. Mutlu olmak için adım attığında beynin bu mesajı alacak ve bunun bir seçim olduğunu kabul edip mutlu olman için birçok neden bulacak.
Her zaman mutlu olmanız dileğiyle…
Kalın sağlıcakla…
Saygılarımla!