Herkese merhaba SES Gazetesi okurları, güzel bir hafta sonundan hepinizi selamlıyorum. Şimdiden hepinizin Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk’ün bize armağan ettiği Cumhuriyetimizin 100.yılını büyük bir coşkuyla kutluyorum. Bu hafta sizlere yüksek IQ’lu insanların alışkanlıklarından bahsedeceğim.
Zeki insanlar, etraflarında teyit alacakları ve emin olacakları zeki birine ihtiyaç duyarlar. Zeki olmayan insanlar bu onayı dışarıdan alırken, zeki insanların ihtiyaç duyduğu bu kişi sadece kendisidir.
Yüksek mizah zekaları vardır. Bir ortamda fıkra anlatarak insanları güldürmezler. Herkesi anlamayacağı ince zeka espirisi yaparlar.
Gözlem yetenekleri vardır. Zeki insanların hayatlarında keşke diye bir kelime yoktur. Açık fikirlidirler. Dinlediklerinden sadece paylarına düşeni alırlar yani filtrelemeyi bilirler.
Negatife hiç vakitleri yoktur. Çünkü onlar için zaman hep kıymetlidir. Kararlarına daima sahip çıkarlar. İzole olmayı bilirler. Zaman zaman endişelerini kontrol etmekte zorluk çekerler. Yalnızlığı severler. Öğrenmeye açıktırlar.
Trend Haberler
Buldan depremini 125 gün önceden bildi: Şimdi de Aydın’ın o ilçesini uyardı
Aydınlı muhtar setlerde
Aydın’da okul karıştı: Öğrenci ve veliler gözaltında
CHP'nin ret oyuna rağmen engel aşıldı: Aydın'ın 17 ilçesine müjde
Aydın’da bir dilin 100 yıllık yolculuğu
Oğlunun evliliği hüsranla bitti: Aydınlı anne pazarda borç mücadelesi veriyor
Karacasu'da yürekler dağlandı: Ataköy'de dayı-yeğen aynı kaderi yaşadı
Aydın'da köklü değişim: 17 ilçenin müdürü değişti
Kuyucak'ı üzen ölüm: Mesaiye gitmek için evden çıktı hayatını kaybetti
Aydın'da indirim kaosa dönüştü; 5 yaralı
Resmi İlanlar