Herkese merhaba. Sevgili SES Gazetesi okurları hepinizi yepyeni bir günden selamlıyorum. Bu hafta sizlere 20’li ve 30’lu yaşlarındaki insanlara çok geç olmadan bazı tavsiyelerde bulunacağım. Bence bu tavsiyeler mutlaka okunmalı.
Çevrenizdeki herkese dikkat edin. Konuştuğunuzdan daha fazlasını dinleyin. Bu hayatta mutlaka ‘HAYIR’ demeyi bilmelisiniz. Size uygun olmayan şeylere mutlaka ‘HAYIR’ deme yeteneğinizi geliştirmeye çalışın. Başarılı azimli ve hırslı insanlarla sosyalleşin. Mutlaka başkalarıyla sınırınız olsun yoksa iyi niyetiniz suistimal edilebilir. Bu yüzden kötü bir muamele görebilirsiniz.
Tabi ki dürüst olmalısın. Tam olarak ne demek istediğinizi konuşun ve tam olarak ne demek istediğinizi kastedin. Arkanda olanlara iyi bak ve yanında olanlara şükret ve saygı duymalısın. Kendiniz üzerinde yeterince çalışırsanız artık mücadele etmeyeceksiniz. Başkalarının ne düşündüğünü ne kadar az umursarsanız o kadar güçlüsünüz.
Kendine saygı duy ve diğer kişilerin saygısızlığına izin verme. Bugünün işini yarına bırakma. Yarın yaparım zihniyetinden bir an önce kurtul ve harekete geç. Hayatınız için tam sorumluluk alın başkalarını veya durumları eleştirmeyin.
Son olarak, kişisel gelişim çabalarınızı bir sır olarak saklamanızın normal olduğunu kabul edin. Özel hayat hiçbir zaman paha biçilemez.
Kalın sağlıcakla
Saygılarımla
Trend Haberler
Nazilli’yi üzen ölüm: Genç eczacı evde ölü bulundu
Aydın'da dikkat çeken arsa satışı
Karacasu'da feci kaza: Traktörden düşen gurbetçi hayatını kaybetti
Aydın’da ulaşıma zam geldi! İşte yeni tarifeler
Nazilli’de kahreden olay: 16 yaşındaki Cennet tüfekle yaşamına son verdi
Karacasu'da korku dolu anlar: Mahalleli sokağa döküldü
Karacasu'da acı ölüm: Önce biber dizdi, sonra kendini astı
Aydın’da genç esnaf kalbine yenildi
Gören tezgaha bir daha bakıyor: Nazilli'de "feijoa" ilgi odağı oldu
Türkiye'nin en büyük zeytinliği Karacasu'da
Resmi İlanlar