Herkese merhaba. Sevgili SES Gazetesi okurları hepinizi yepyeni bir günden selamlıyorum. Bu hafta sizlere 20’li ve 30’lu yaşlarındaki insanlara çok geç olmadan bazı tavsiyelerde bulunacağım. Bence bu tavsiyeler mutlaka okunmalı.
Çevrenizdeki herkese dikkat edin. Konuştuğunuzdan daha fazlasını dinleyin. Bu hayatta mutlaka ‘HAYIR’ demeyi bilmelisiniz. Size uygun olmayan şeylere mutlaka ‘HAYIR’ deme yeteneğinizi geliştirmeye çalışın. Başarılı azimli ve hırslı insanlarla sosyalleşin. Mutlaka başkalarıyla sınırınız olsun yoksa iyi niyetiniz suistimal edilebilir. Bu yüzden kötü bir muamele görebilirsiniz.
Tabi ki dürüst olmalısın. Tam olarak ne demek istediğinizi konuşun ve tam olarak ne demek istediğinizi kastedin. Arkanda olanlara iyi bak ve yanında olanlara şükret ve saygı duymalısın. Kendiniz üzerinde yeterince çalışırsanız artık mücadele etmeyeceksiniz. Başkalarının ne düşündüğünü ne kadar az umursarsanız o kadar güçlüsünüz.
Kendine saygı duy ve diğer kişilerin saygısızlığına izin verme. Bugünün işini yarına bırakma. Yarın yaparım zihniyetinden bir an önce kurtul ve harekete geç. Hayatınız için tam sorumluluk alın başkalarını veya durumları eleştirmeyin.
Son olarak, kişisel gelişim çabalarınızı bir sır olarak saklamanızın normal olduğunu kabul edin. Özel hayat hiçbir zaman paha biçilemez.
Kalın sağlıcakla
Saygılarımla
Trend Haberler
Kredi kartlarında 6 yıl sonra ilk
Aydın'daki cinayetin detayları belli oldu: Kanlı infazda tüyleri ürperten itiraf
Aydın'da yasak aşk cinayetinde firari koca için çember daraldı
Aydın'da flaş karar: 31 Ekim'e kadar yasak
Aydınlı mali müşavir uyardı: SGK, vergi ve trafik cezası borcu olanlar dikkat
Nazilli'de ilk kez uygulandı, vatandaşlardan tam not aldı
Babadağ'dan Karacasu'ya gelen besici: "Önceden bir tane kalmazdı, şimdi siftah yapamadık"
Karacasu'da AK Parti ve CHP'nin acı günü
"Tütün parasıyla almıştım" diyerek gözyaşı döktü: Alkollü sürücünün yaptığı kaza eşini yıktı
Nazilli’de iş arayanlar dikkat: 36 yıllık firma alım yapacak
Resmi İlanlar