Kaza, Kuşadası Kadınlar Denizi istikameti Hasan Can Bulvarı üzerinde meydana geldi. Trafikte, seyir halinde giden 35 LP 069 ve 09 AAL 968 plakalı iki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlardan biri kontrolden çıkarak takla attı ve ters döndü.

Çevredeki vatandaşların korku dolu gözlerle izlediği kazaya ilk müdahale vatandaşlar tarafından yapılırken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, ters dönen araçta bulunan sürücüyü çıkarmak için hummalı bir çalışma başlattı.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

FACİA UCUZ ATLATILDI
Maddi hasarın meydana geldiği ve araçların kullanılamaz hale geldiği kazada herhangi bir can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.



