Kaza, gece saatlerinde Nazilli-Bozdoğan yolu üzerindeki Canlı Hayvan Pazarı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bozdoğan istikametine doğru seyir halinde olan H.K. idaresindeki 09 ARF 042 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Savrulan otomobil, yol kenarında park halinde bulunan 09 ACG 610 plakalı otomobile hızla çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da ağır hasar alırken, sürücü H.K. yaralandı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.
Hastanede tedavi altına alınan H.K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazada her iki otomobilde de büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.




