Bu yazımda adını yazmayı bile zul addettiğim , bir dedikodu yayınında, adımın geçtiği bir yazı ile ilgili affınıza sığınarak birkaç şey yazmak istiyorum. Yazarın adını falan yazmam, çünkü yapılan gazetecilik değil, gazeteciliğin de ilkeleri ve ahlakı var, gazeteciliği silah olarak kullanan birilerinin tetikçiliğini yapıyor. İnsanlara hakaret etmek, telefonda arayıp tehdit etmek insanların namusuna dil uzatmak gazetecilik değildir. Yazının “Dalton Kardeşler İş başında” başlığını okuyunca, a ha! dedim şimdi kendinden bahsedecek galiba!. Yazıda ismi geçen diğer kişileri hiç tanımam, tanımış olsaydım belki aramızda bir çete! kurabilirdik, O zamanlar daltonlar olabilirdik, biz kim daltonlar kim, çünkü daltonlar arasında kan bağı var, pis işleri ve kirli paraları var, yankesicilik, hırsızlık ve aklınıza gelen her pis iş var ve en sonunda gözleri paraya doymayınca banka soymaya kalkışırlar ve çetenin ele başları dört kardeş soygunda öldürülür. Şimdi bu yazıyı muhatap almak için değil tekzip ve savcılık makamı dahil tüm hukuki hakları kullandığımı eşe dosta bildirmek için yazıyorum. Bir atasözü ile özetlemek gerekirse “yel kayadan sadece toz alır...” Onun için çamur atarak bi yerlere varmak isteyenlere halk arasında önce aynaya bak derler Neyse Beni bilen bilir, ben birilerinin köpeği olmadım ve olmamda. Evet şimdi soralım DALTON KARDEŞLER kim?
Sosyal medyayı kullanarak insanlara hakaret edemezsiniz, rant aracı olarak kullanamazsın.
Sayın Başkan Kürşat Engin Özcan’ın isminin filan yazıda ele alınması sadece gündem olmak için karalamaya dahil edildiği gün gibi aşıkar. Hasbelkader her gün kullandığım yol ve yaşadığım İsabeyli Mahallesinin sorunlarını dile getirdim ve getirmeye de devam edeceğim. Hangi yol kimin sorumluluğunda umurumda değil, Nazilli Belediyesi sınırları içinde ise, o Nazilli Belediyesinin sorunudur, belediyeler arasındaki iş bölümü, belediyelerin iç sorunudur, benim sorunum değil, onu belediye yetkilileri düşünecek. Şimdi gelelim sahibi bulunduğum RUHSATI yılan hikayesine dönen Taş Konak Restaurantın Ruhsat meselesine; 10 Temmuz 2021 Tarihinde oğlumun düğününü o tesiste yaptım, aynı zamanda evimin bahçesidir. Düğünde gelin ve damadın nikah şahitleri ise, Sayın Kürşat Engin Özcan ve ekürisi CHP Milletvekili Süleyman Bülbül idi. Başkan bir çok insanın bulunduğu masa da söz verdi ve ruhsata başvurmamı istedi, kendisine İYİ Parti İlçe Başkanı Ali Gökbaraz ile belgeleri gönderdim ve yasal süresinde ruhsat için başvuru da bulundum. Hukuki süreç devam etmektedir Hayatımda hiç illegal işim, pis işim olmadı, Taş Konak İşletmesinin İmar Yasasının geçici 16.maddesine göre yasal süresinde alınmış Yapı Kayıt belgeleri mevcuttur
5030 Sayılı yasadan da evveliyatı var ve elektrik ve su aboneliğim hala o abone numaraları üzerine yürümektedir. Ayrıca yapı kayıt belgeleri Yapı Kullanma izin belgesi hüviyetindedir.
Yapı Kayıt belgeleri, yapının yeniden yapılmasına veya kentsel dönüşüm uygulamasına kadar yapı kullanım izin belgesi hüviyetine sahiptir, Anayasa mahkemesinin 2019 tarihli kararı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın genelgesi ortadadır. Tabi bu yazdıklarımı malum şahıs öğrensin diye yazmıyorum, Sayın Başkan bir buçuk yıldır Ruhsat için oyaladın, oyalamana artık gerek kalmadı, ruhsatı sana verdirmeyen kişi belli oldu artık, Nazilli adına utanç verici bir durum, bundan sonra ruhsat için Nazilli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yerine gazinoya mı başvuracağız? Nazilli belediyesinden finanse ettiğin ve gerçek sahibi olduğun iddia edilen bu gazetenin deli saçması sözde makalesinden sonra ertesi gün Taş konak Restauranta zabıta gönderip ruhsat için 15 günlük süre verdirttin, sana kim talimat verdi? Peki bir buçuk yıldır beklettiğin durum ne olacak? Kanuni eksiklik ne var? Gazinocu istemediği için mi? Bir buçuk yıllık zararımı ödeyebilecek misin? Artık takke düştü kel göründü…… hiç kimse hukukun üstünde değildir, kirli ilişkilere hukuk alet edilmez. Gelelim bu şahsın restaurantım dediği Doğa Beach denilen yere; Gazinonun arka kapısının açıldığı ve tarım alanı olan zeytinlikteki ağaçlar yok edilerek yapılan, imar uygulaması olmayan, yamaç kazıldığı için heyelan riskine karşı önlemleri alınmayan bir yer. Konserleri kime ? Nasıl verdiğin yayınlanan vidolarından belli. Sahi sen ruhsat aldın mı? Aldıysan imar uygulaması olmayan, zeytinlik olan tarım arazisine nasıl ruhsat aldın? Ya da nasıl ruhsat verildi? Şimdi sen bunu açıklamak zorunda kalacaksın. Bende bur da ön kapıda girdiğinde gazino, arka kapıda girdiğinde restaurant olan PRİNA KOKULU mekanını ihbar ediyorum. Sana nasıl ve neyin karşılığı ruhsat verildi? Venüs Otel denilen yere nasıl otel ruhsatı verildi? Şimdi sen bunları resmi makamlara anlatacaksın. Bizde, müşterinin parası çıkışmadığından yada parası olmadığı için hesap ödeyemeyenleri dövdürme, yolunu kesip döverek dereye atma, arabasına yolda el koyma olmaz, her müşterimizi sevgi ve saygıyla yolcu ederiz. biz aile restaurantıyız hatırlatayım. bizim Orası İsabeyli’nin en nezih restaurantıdır.
İnsanlar aileleriyle güven içinde gelip gidiyorlar, o mekanda pis işler olmaz. Anladın mı, şimdi? İsabeyli deresinin içinde pislik olmadığını, prina kokusunun olmadığını iddia ediyorsun. Tabi ki, bu senin pislikte ne anladığına bağlı, teşbihte hata olmaz; sineklere, güllerin çöpten güzel olduğunu anlatamazsınız.