Ünlü rock müzisyeni Haluk Levent aynı zamanda Türkiye'nin en yardımsever isimlerinden biri. Haluk Levent'in özel hayatı da çokça merak ediliyor. Haluk Levent'in eski eşi Neslin Yonarlar kimdir? Detaylar ilerleyen satırlarda...

Neslin Yonarlar Kimdir 2

Neslin Yonarlar Kimdir, Nereli?

Gerek şarkıları gerekse toplumsal faaliyetleri ile adını sıkça duyduğumuz usta müzisyen Haluk Levent, sosyal medyayı bir haberleşme aracı kullanmakta ve özel hayatını gözler önünde yaşamamaktadır. Ancak yakın zamanda kızı Ela ile fotoğrafı yayımlanan Haluk Levent’in eski eşi kimdir merak edilmektedir.

Rock müzisyeni Haluk Levent’in eski eşi olarak tanınan Neslin Yonarlar, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur Neslin Yonarlar kimdir sorusunun yanında ünlü ismin memleketi de merak edilenler arasına girmiştir. Neslin Yonarlar aslen Edirnelidir. Eğitim hayatı için İzmir’e gitmiş ve mezun olduktan sonra İstanbul’a yerleşmiştir.

Haluk Levent ile Edirne’de bir barda tanıştıklarını ifade eden Neslin Yonarlar, başarılı müzisyenin sahne performansından oldukça etkilenmiştir. Öyle ki, eski eşinin ‘Hani Benim Olacaktın’ adlı şarkısının klip çalışmalarında da etkin bir rol üstlenmiştir.

Haluk Levent ve Neslin Yonarlar 2004 yılında Binbirdirek Sarnıcı’nda evlenmiştir. Çiftin nikah şahitliğini Mahsun Kırmızıgül ve Erhan Aygün yapmıştır. Bir diğer merak edilen husus ise Neslin Yonarlar ve Haluk Levent’in çocuğu var mı sorusudur. Ünlü çift 2008 yılında çocuk sahibi olmuştur. Kızları Ela Acil günümüzde 16 yaşındadır.

Haluk Levent’in eski eşi özel hayatını gözler önünde yaşamamayı tercih etmektedir. Bu nedenle Neslin Yonarlar Instagram’da aktif değildir.

Neslin Yonarlar Kimdir 4

Neslin Yonarlar Kaç Yaşında?

Neslin Yonarlar kimdir sorusuna ünlü ismin yaşı ile devam edelim. Neslin Yonarlar 1978 yılında doğmuş olup, günümüz itibarıyla 46 yaşındadır.

Haluk Levent ve Neslin Yonarlar Ne Zaman Boşandı?

2004 yılında dünya evine giren Haluk Levent ve Neslin Yonarlar, 13 yıl boyunca evli kalmıştır. Çift 2017 yılında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştır.

Çiftin boşanma haberinden sonra, Haluk Levent Neslin Yonarlar neden boşandı oldukça merak edilmiştir. Çift boşanma sonrası bir açıklama yaparak konuyu açıklığa kavuşturmuştur. Bu açıklamada aralarında bir geçimsizliğin olmadığını, sadece ruhen ve fikren uyuşamadıklarını belirtmişlerdir.

Neslin Yonarlar Kimdir 6

Haluk Levent Kimdir?

1968 yılında Adana’da dünyaya gelen Haluk Levent, başarılı bir rock müzisyeni ve Ahbap Derneği’nin kurucusudur.

Haluk Levent ilköğretimini Adana’da tamamladıktan sonra üniversitede birçok bölüm değiştirmiştir. Farklı üniversiteleri kazanan Haluk Levent tüm bölümleri yarıda bırakmıştır. Eğitimini yarıda bırakan Haluk Levent, şehir şehir gezerek müzik yolculuğuna başlamıştır.

1992 yılında İstanbul’a gelen Haluk Levent’in, 1993 yılında ilk albümü çıkmıştır. İlk albümü olan ‘Yollarda’ isimli albümü de, bu müzik yolculuğundaki deneyimlerini içermektedir.

1998 yılında askere giden Haluk Levent, askerdeyken Türkiye’nin daha önce hiç konser verilmeyen yerlerinde konserler vermeye başlamıştır. Kendini halka yakın biri olarak tanıtan ve sevdiren müzisyen, ülkemizde meydana gelen 1999 depreminde de faal rol oynamış ve halkın yanında boy göstermiştir.

Tüm bunların ardından daha birçok albüm çıkartmış ve binlerce konser vermiş olan Haluk Levent, bu konserlerin çoğundan para talep etmemiştir. Ödenen ücretleri ihtiyaç sahiplerine ve hastalara bağışlamıştır. Bundan dolayı ünlü isim, ‘Yardımsever Rockçı’ lakabını almıştır.

Sanat hayatı boyunca on beş albüm, iki kitap, yüzlerce ödül ve binlerce konser sığdıran müzisyen halen konserlerine devam etmektedir. Bu konserlerin çoğu da halen ‘yardım konserleri’ adı altında yapılmaktadır.

Haluk Levent aynı zamanda, 2017 yılında Ahbap Derneği’ni kurmuştur. Toplum sorunlarına çözüm arayışı içinde olan Ahbap Derneği; eğitim ve ilaç desteği, öğrencilere burs imkanı, kan ve kök hücre kampanyası, medikal cihazların temini gibi birçok faaliyet yürütmektedir.

Muhabir: Ömer ARAZ