Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.
Nazilli–Beydağ yolu Kızıldere Mahallesi mevkiinde yamaçtan kopan toprak ve kaya parçalarının yola sürüklenmesi sonucu ulaşım durdu. Olayın ardından bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak yolu araç trafiğine kapattı.

Yetkililer, trafiğin geçici olarak Hisarcık–Kızıldere yolu üzerinden sağlandığını bildirdi. Sürücülerin alternatif güzergahı kullanmaları ve uyarılara dikkat etmeleri istendi.
Karayolları ekiplerine bilgi verildiği, ekiplerin bölgeye ulaşarak temizlik ve yol açma çalışmalarına başlayacağı öğrenildi. Yolun yeniden ulaşıma açılacağı saat ise yapılacak çalışmaların ardından netlik kazanacak.






