Aydın’da ’doğalgaz kaçağı’ paniği
Aydın’da ’doğalgaz kaçağı’ paniği
İçeriği Görüntüle

Uşak-İzmir Karayolu Tekstil Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana gelen kazada, N.Ş. (34) idaresindeki 61 KS 461 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle cip iki bariyer arasında bir süre sürüklendikten sonra durabildi.

A W714947 06A W714947 01

Kazayı gören vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye 112 Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede, araçta yolcu olarak bulunan Avni Ş. (43)'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

A W714947 04

Kazada yaralanan sürücü N.Ş. ile yolcu konumunda bulunan G.Ş. (30), ise 112 Sağlık ekiplerince Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Avni Ş.'nin cenazesi de Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

A W714947 07

Öte yandan, kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI