AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Mehmet Yüzbaşıoğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Yasin Geçgel arasında 10 Mart’ta yaşanan gerginliğin ardından, AK Parti Aydın İl Teşkilatı harekete geçmiş ve her iki başkanın da istifası alınmıştı.

Yaşananların ardından AK Parti Aydın İl Koordinatörü Mehmet Emin Mollaoğlu, yeni ilçe başkanının belirlenmesi süresi kapsamında İncirliova İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Pekgüzel ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sencer Gündüz’ün eşlik ettiği Mollaoğlu, parti binasında Yüzbaşıoğlu ve yönetimi ile bir araya geldi.

Whatsapp Image 2026 03 14 At 16.20.15

KADIN KOLLARI BAŞKANI BİNADAN ÇIKARILDI

Mollaoğlu’nun ziyareti öncesinde parti binasına gelen Kadın Kolları Başkanı İlkay Karabulut’tan, gerginlik yaşanmaması için mevcut yönetim tarafından parti binasından ayrılması talep edildi. İl Teşkilat Başkanı Hüseyin Pekgüzel’in talebi üzerine Karabulut, bina dışına çıktı.

YÜZBAŞIOĞLU’NDAN HELALLİK MESAJI

Mollaoğlu’nun gelişi öncesinde parti binasında yönetimi ile bir araya gelen Yüzbaşıoğlu, “Arkadaşlarımız gecesini gündüzüne kattı. O yüzden her birinizden helallik istiyorum. Benden yana helal olsun. Sizlerin hakkı ödenmez. Böyle bir yönetim bulunmaz. İncirliova’ya böyle bir yönetim bir daha gelmez. Her birinizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. Görevlerinden ayrılan yönetim kurulu üyeleri de, Yüzbaşıoğlu’na haklarını helal edip, hizmetleri için teşekkür etti.

Whatsapp Image 2026 03 14 At 16.20.14

CHP’li Koç: “Gözaltına alındık ama geri adım atmayacağız”
CHP’li Koç: “Gözaltına alındık ama geri adım atmayacağız”
İçeriği Görüntüle

TOPLANTI BASINA KAPALI DEVAM ETTİ

Yüzbaşıoğlu’nun konuşma yaptığı sırada parti binasına gelen Mollaoğlu, süreç hakkında daha sonra bilgi vereceklerini belirterek, basın mensuplarını dışarıya davet etti. Ardından toplantı, Mollaoğlu başkanlığında basına kapalı olarak başladı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER