Taşdemir ve ekibi, ilk olarak Kaymakam İbrahim Keklik’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, yeni yönetimin hedefleri ve ilçeye yönelik planlanan çalışmalar ele alınırken, yerel gündeme ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Keklik, Taşdemir ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek, kamu kurumlarıyla uyumlu çalışmanın önemine dikkat çekti.

Ziyaret programı çerçevesinde Taşdemir ve beraberindeki heyet, İlçe Emniyet Müdürü Rasim Demirelli’yi de ziyaret etti.

Karacasu Belediyesinde tansiyon yükseldi: "Boş konuşuyorsun Mehmet!"
Karacasu Belediyesinde tansiyon yükseldi: "Boş konuşuyorsun Mehmet!"
İçeriği Görüntüle

Emniyet teşkilatıyla iş birliği ve koordinasyonun ele alındığı görüşmede, ilçenin huzur ve güvenliği için ortak çalışma vurgusu yapıldı.

Başkan Taşdemir, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede, "İlçemizin huzuru, güvenliği ve gelişimi için tüm kurumlarımızla uyum içerisinde çalışacağız" ifadelerini kullandı. Ziyaretler, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Mhp I Lce Baskani Tasdemir Kaymakam Keklik Ile Gorustu 1778133003398 658490

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI