Düşme hattının göbeğindeki Nazilli Belediyespor’un canını dişine takarak oynadığı Sakaryaspor müsabakasında, özellikle Berkay Öztuvan oynadığı oyun, verdiği mücadele ve attığı şık iki gol ile yıldızlaştı. Ev sahibi Nazilli Belediyespor diğer maçlara oranla sahada doğru bir diziliş ile mücadele ederken, defans bloğunda Mazlum orta sahada İlter, Abdülsamet ve Berkay grubun ilk beş hesabı yapan takımı Sakaryaspor’u çözen oyunculardı. Siyah beyazlı oyuncular için, puan tablosundaki yerlerine inat bu maçta olağan üstü mücadele ettiler desek yalan da olmaz hani. Sakaryaspor’un tecrübeli ayaklarının günlerinde olmaması Nazilli Belediyespor’un ekmeğine de yağ sürdü. Seyirci desteğini arkasına alan siyah beyazlılar da  Fatih ve Görkem  son vuruşlarda etkisizdi. Hücum oyuncularının etkisiz oyununu ilk yarıda uzaktan bulduğu şahane golleri ile Berkay unutturdu. İkinci yarıya tempo yükselterek başlayan Nazilli Belediyespor, genç golcüsü Görkem ile altın değerindeki üçüncü golü buldu. Ancak bu skor avantajı hakemin bitiş düdüğünü çalıncaya kadar siyah beyazlılar da stres ve gerilimi gidermedi.Sonuçta Nazilli Belediyespor, Mazlum-İlter-Abdülsamet ve Berkay’ın öne çıktığı maçta çok önemli bir 3 puanı cebine koyarak düşme potasındaki rakibi Fethiyespor’u puan olarak yakaladı, diğer rakiplerine de gözdağı verdi. Nazilli Belediyespor’un Sakaryaspor müsabakası özellikle bu sezonun hem mücadele hem konsantrasyon olarak kendisini iyi hissettirdiği bir maçtı.

Fatih’ten beklenti:
Fatih gol atmaz mı? Yıllardır siyah beyazlılarda hücum hattında forma giyen bir oyuncunun aklında ilk kale olması şart. Taraftarın en uçtaki bu oyuncusundan beklentisi öncelikle gol.

Maçın yıldızı:
Maç boyunca set oyununun doğru oynandığı anlarda attığı harika goller ile Berkay Öztuvan maçın yıldızıydı.

Maçın olayı:
Bu dakikadan itibaren 2.ligde hiçbir maçın kolay olmadığı, strese yenik düşebileceği haftaların başladığı bir gerçek. Sakaryaspor taraftarlarının bu strese yenik düşerek yönetim ve futbolculara sırtlarına dönerek slogan atmaları ve üçüncü golden sonra tribünü terk etmeleri maçın olayıydı.