Aydın’ın Karacasu ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı, yönetim kurulu üyesi Selçuk Kocabıyık ve Filiz (Cingü) çiftinin mutlu günlerine ortak oldu.
Karacasu’nun Yaykın Mahallesi’nde gerçekleştirilen görkemli bir cemiyetle hayatlarını birleştiren Filiz ve Selçuk çiftini, sevenleri ve siyaset dünyasından isimler yalnız bırakmadı. Yaykın Mahallesi Cemiyet Yeri’nde düzenlenen düğün törenine katılım yoğun oldu. AK Parti Karacasu İlçe Teşkilatı, yönetim kurulu üyesi Selçuk Kocabıyık’ın bu özel gününde yanında yer aldı. Düğün merasimine AK Parti Karacasu İlçe Başkanı Levent Altınöz , Kadın Kolları Başkanı Handan Nurgün, Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Yürek, ilçe teşkilat üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Genç çiftin yemek, nikah ve balo merasimine katılan Başkanları ve beraberindeki heyet, Kocabıyık ve Cingü ailelerini tebrik ederek, Filiz ve Selçuk çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Geleneksel ve Coşkulu Kutlama
17 Nisan Cuma günü yapılan gelin alımıyla başlayan kutlamalar, 18 Nisan Cumartesi günü Yaykın Mahallesi’nde verilen yemek ve ardından akşam düzenlenen balo ile devam etti. Genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, davetliler gece boyunca süren müzik ve eğlencelerle keyifli vakit geçirdi. Düğün töreni, aile fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dileklerin sunulmasıyla son buldu.








