AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Ali Kaykı ve yönetimi, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın da katıldığı mahalle ziyaretlerine Hacıaliobası ve Yazıdere ile devam etti. Başkanlar Kaykı ve Kaya; ziyaretlerde muhtarlar Hüseyin Kayır ve Davut Noyan’ın yanı sıra mahalle sakinleri ile kahvehanelerde bir araya gelip sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde başkanlar Kaya ve Kaykı, mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinledi.

Yaklaşık 2 ay önce göreve geldiklerini hatırlatan Başkan Kaykı, “Vatandaşlarımız, bizi ve yönetim kurulu üyelerimizin her birisini çok iyi tanıyor. Ancak biz göreve başlamamız vesilesi ile yine de vatandaşımızın ayağına gitmek istedik. Bu anlamda mahalle ziyaretleri yapıyoruz. Sağ olsun İncirliova Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Kaya da bizi yalnız bırakmıyor. Mahalle ziyaretlerimizde bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın bizden ve belediyemizden bir talebi olup olmadığını soruyoruz. Bizi, karşısında gören vatandaşlarımız çok mutlu oluyor. Her zaman dediğimiz gibi dağ, ova, sanayi, ilçe merkezi fark etmeksizin vatandaşımızın hep yanında olmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz, tüm mahallelere gidinceye kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya da, sıcak, samimi ve hoş sohbetleri için mahalle sakinlerine teşekkür ederek, “Soğuk sıcak demeden, gece gündüz daha güzel bir İncirliova için hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz” dedi.