• DOLAR 32,60 %0.30
  • EURO 34,73 %0.11
  • ALTIN 2.471,96 %-1.10
  • BİST100 9.806 %1.16
  • BITCOIN 66.457 %2.29
  • ETHERIUM 3.211 %0.85
15°

Aydın Haberleri

aydın haberleri ve güncel aydın gelişmeleri, aydın ile ilgili tüm video, aydın fotoğrafları ve aydın haberleri Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA sitemizde


Didim

Didim Belediyesi yaz sezonu hazırlıklarına başlarken, kentin turizmde göz bebeği olan Altınkum Yalı caddesinde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Asayiş

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde jandarma ekipleri tarafından orman içerisinde şüphe üzerine durdurulan bir şahıstan faturasız havalı tüfek ve tüfeğe ait 9...

Kuşadası

Kuşadası Kent Dayanışması, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı, ilçede düzenleyeceği bir dizi etkinlikle kutlamak için birlik ve beraberlik çağrısında...

Gündem

Aydın’ın Söke ilçesinde öğrencilerin okulda sağlıklı gıda tüketmeleri ve hijyenik ortamlarda alışveriş yapmaları amacıyla okul kantinleri denetlendi.

Kuşadası

Kuşadası Ticaret Odası (KUTO)'nun düzenlediği ETSY sisteminin anlatıldığı seminer ile E-Ticaret meraklıları bir araya toplandı.

Siyaset

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, toplamda 150 milyon TL’lik ödemenin Aydınlı üreticilere hayırlı olmasını diledi.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde Serkan Çoplan (49), yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu.

Koçarlı

Koçarlı Belediyesi, çeşitli mahallelerde yer alan kendisine ait çam ağacı alanlarını ihale ile kiraya verecek.

Gündem

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde belediye , çocuklar ve aileleri için keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Karacasu

Artan maliyetleri ve alım gücünün düşmesi sebebiyle zor günler yaşayan esnaflar en çok da internet üzerinden yapılan satışlardan dert yanıyor.

Nazilli

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yapılan NAMDER 2’nci Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Remzi Erdemci güven tazeledi.

Didim

2024 yerel seçimlerinde TİP’den Didim Belediye Başkan adayı olan Umut Kaşan, Didim Gazeteciler cemiyetinin başkanı oldu.