• DOLAR 32,60 %0.30
  • EURO 34,73 %0.11
  • ALTIN 2.471,96 %-1.10
  • BİST100 9.806 %1.16
  • BITCOIN 66.457 %2.29
  • ETHERIUM 3.211 %0.85
15°

Aydın yerel Haberleri

aydın yerel haberleri ve güncel aydın yerel gelişmeleri, aydın yerel ile ilgili tüm video, aydın yerel fotoğrafları ve aydın yerel haberleri Aydın Ses Gazetesi | En Güncel Aydın Haberleri - SON DAKİKA sitemizde


Gündem

Binlerce vatandaş, her yıl olduğu gibi bu yılda Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği iftar programlarında bir araya geliyor.

Gündem

Aydın’da palmiye ağaçlarında büyük bir yıkıma neden olan kırmızı palmiye böceğinin kontrol altına alınması için çalışmalara başlandı.

Asayiş

Aydın’da gerçekleştirilen huzur ve güven uygulaması çerçevesinde 4 bin 146 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 4 şahıs da yakalanarak gözaltına...

Gündem

Kuşadası Güzelçamlı Dağ Çileği Yürüyüş Grubu, ‘Saygı Yürüyüşü’ kapsamında, Kuşadalı kadınları bir araya topladı.

Gündem

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, çalışanın yüzünü promosyon ile güldürdü.

Gündem

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından desteklenen ve Köşk Belediyesi himayelerinde yürütülen “Köşk Kestane ile Güçleniyor” projesi kapsamında faaliyete alınan...

Gündem

AYDIN (İHA) – Aydın Efeler İlçesi’ne bağlı Umurlu Mahallesi’nde bir sokak köpeği aynı batında 12 yavru birden doğurdu.

Gündem

Türkiye Komünist Partisi (TKP) İncirliova Belediye Meclisi Üyesi Adayı Engin Anbarcı, Sevgi Yolu’nda esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

Gündem

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ramazan ayı ile birlikte gıda satış yerlerinde denetimlerini sıklaştırdı.

Asayiş

Aydın’ın Söke ilçesinde bir şahsın evine gece saatlerinde silahla ateş eden şüpheli şahıs jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Gündem

Söke İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bağarası ve Sarıkemer Mahalleleri’nde Akdeniz Meyve Sineği tuzak sayımı ve buğday arazi kontrollerini gerçekleştirdi.

Asayiş

Aydın’ın Efeler ilçesinde sahte seyahat belgesi ile yolculuk yapan 7 düzensiz göçmen jandarma ekiplerince yakalandı.