Bilindiği üzere ülkemizde influencer’ların geniş bir takipçi kitlesi bulunuyor. En çok takip edilen influencer’larından biri olan Cansu Akın kimdir merak ediliyor. Metin Akdülger’in sevgilisi Cansu Akın sosyal medya paylaşımlarıyla gündemde yer ediniyor. Cansu Akın hakkında merak edilenleri paylaştık!

Cansu Akın Kimdir?

Cansu Akın kimdir sorusu fenomeni tanımayanlar tarafından internette çokça araştırılıyor. Cansu Akın, Youtube kanalında yayınladığı videolarla ünlenen fenomenler arasında samimiyeti ve güzelliğiyle dikkat çekiyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliğinden mezun olan Akın, mesleğinde ilerlemeyi tercih etmemiştir. Youtube kanalında moda, makyaj, saç ve cilt bakımı, seyahat içerikli videolar yayınlamıştır. Youtube videolarının ardından bu tanınırlığını Instagram hesabına taşımıştır.

Cansu Akin Kimdir 3

2015 yılında ünlü markalarla reklam anlaşması yapmaya başlayan Cansu Akın, markalarla iş birliklerine ve Instagram hesabını bu yönde kullanmaya devam etmektedir.

Cansu Akın’ın 1.75 cm boyunca ve 57 kilo civarında olduğu bilinmektedir. Cansu Akın Instagram’da @cansuakinn adıyla yer almaktadır. Bu platformda yaklaşık 700 bin takipçisi bulunmaktadır.

Cansu Akın, Instagram fenomeni olması ve yaptığı reklam iş birliklerinin yanında yaşadığı ilişkiyle de dikkat çekiyor. Ünlü oyuncu Metin Akdülger’in sevgilisi olan Cansu Akın, Instagram hesabında Akdülger ile aşklarını belgeleyen fotoğraflarını sıklıkla paylaşıyor.

Cansu Akın Kaç Yaşında?

Cansu Akın kimdir sorusunun yanında ünlü ismin yaşı konusunda büyük bir merak söz konusu. 5 Eylül 1991 doğumlu Cansu Akın günümüz itibarıyla 32 yaşındadır. Cansu Akın Başak burcu kadınıdır.

Cansu Akın Nereli?

Instagram fenomeni Cansu Akın’ın hayatı bir hayli merak ediliyor. Cansu Akın’ın nereli olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor.

Cansu Akın, İstanbul doğumludur. Çocukken ailesiyle Marmaris’e taşınmış, ilköğretim yıllarını burada geçirmiştir. Lise ve üniversiteyi ise İstanbul’da okumuştur.

Cansu Akin Kimdir 4

Farabi Kimdir? Neyi İcat etti? Ünlü Filozof Hakkında Tüm Merak Edilenler! Farabi Kimdir? Neyi İcat etti? Ünlü Filozof Hakkında Tüm Merak Edilenler!

Cansu Akın'ın Sevgilisi Kim?

Moda, makyaj ve bakım rutinlerini sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Cansu Akın’ın bu rutinleri kadar özel hayatı da merak ediliyor.

Metin Akdülger’in sevgilisi olan Cansu Akın, yaklaşık 3 yıldır Akdülger ile mutlu bir ilişki sürdürüyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, ara sıra yaptıkları Instagram paylaşımlarıyla her şeyin yolunda olduğu mesajını veriyor.

Cansu Akin Kimdir 1

Metin Akdülger Kimdir?

Cansu Akın’ın sevgilisi olmasının yanı sıra Metin Akdülger aynı zamanda çok sevilen bir oyuncudur. Metin Akdülger 10 Nisan 1988’de Bursa’da doğmuştur. Koç Üniversitesi’nde eğitim görürken okulda bulunan oyunculuk derslerine girerek mesleğe ilk adımını atmıştır.

2013’ye yayınlanan Medcezir dizisindeki “Orkun” karakteriyle tanınır hale gelmiştir. Bu dizinin ardından birçok projede yer almıştır. Şu anda Show TV’de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde Atilla Saran karakterini canlandırıyor.

Metin Akdülger’in oynadığı dizi ve filmler aşağıdaki gibidir:

  • Medcezir
  • Analar ve Anneler
  • Muhteşem Yüzyıl: Kösem
  • Kırık Kalpler Bankası
  • Şahsiyet
  • En Sevdiğim Kumaş
  • Atiye
  • İnsanlar İkiye Ayrılır
  • Yarına Tek Bilet
  • Kulüp
  • Dünyayla Benim Aramda
  • Sandık Kokusu

Muhabir: Ömer ARAZ