Özcan Deniz ve Özgü Namal gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar adlı dizi, konusu ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmüyor. Televizyon ekranlarının sık konuşulan dizisi bu sefer de Kızıl Goncalar Can karakteri konusunda merak ediliyor. Can Kızıltuğ kimdir yanıtlayalım!

Kızıl Goncalar Can Kimdir?

Kızıl Goncalar’da yer alan Can karakteri, 3. bölümde dizinin kadrosuna dahil olmuştur. Can, dizideki seküler bir ailenin kızı olan Mira’nın okuldan arkadaşını canlandırmaktadır. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ise Mira ile sevgili olmuştur.

Kızıl Goncalar’ın ilk bölümünden beri kızı Mira’yı okutma mücadelesi veren Levent, son bölüm itibarıyla bu konuda büyük bir darbe almıştır. Bu kapsamda Naim, Levent Alkanlı’yı Mira üzerinden köşeye sıkıştırmıştır.

Son bölüm itibarıyla sıkça konuşulan bir diğer konu ise Kızıl Goncalar Can sahnesidir. Bu kapsamda Kızıl Goncalar Mira’nın arkadaşı Can, dizinin baş karakterlerinden olan Zeynep’i merdivenden ittirmiş ve yaralanmasına sebep olmuştur.

Öneri: Kızıl Goncalar Nerede Çekiliyor? Dergah Nerede? Konusu Nedir?

Can Kiziltug Kimdir 2

Can Kızıltuğ Kimdir?

Kızıl Goncalar Can kimdir sorusuna, oyuncunun dizideki karakteri hakkında bir cevap verdik. Şimdi de karaktere hayat veren Can Kızıltuğ kimdir inceleyelim… Kızıl Goncalar Can gerçek adıyla Can Kızıltuğ, eğitim hayatına İzmir’de başlamıştır. Liseyi İzmir Işılay Saygın Güzel Sanatlar ve Anadolu Lisesi’nde okumuş ve bu kapsamda müzik bölümünden mezun olmuştur.

Can Kızıltuğ liseden mezun olduktan sonra, 2013 yılında Beykent Üniversitesi’nin oyunculuk bölümünü kazanmış ve tiyatro eğitimine başlamıştır. Bu sırada müzik kariyerine adım atan Can Kızıltuğ, eş zamanlı olarak oyunculuğa da başlamıştır.

Can Kızıltuğ Çukur adlı popüler dizide, Doğukan karakteri ile yer almış ve adından sıkça söz ettirmiştir. Ardından ise Kuzey Yıldızı, Dönence ve Komutan adlı dizilerde boy göstermiştir. Günümüzde Kızıl Goncalar Can karakterine hayat veren ünlü isim Can Kızıltuğ kimdir şeklinde tekrardan gündem konusu haline gelmiştir.

Can Kızıltuğ oyunculuğu ve kariyerinin yanı sıra, görünüşü itibarıyla da genç kızların büyük beğenisini toplamaktadır. Bu sebeple Can Kızıltuğ boyu ve kilosuyla oldukça araştırılmaktadır. Bu kapsamda ünlü ismin boyunun 176 cm, kilosunun ise 72 kg olduğu bilinmektedir.

Can Kiziltug Kimdir 3

Can Kızıltuğ Kaç Yaşında?

Can Kızıltuğ kimdir, merak edenleri için ünlü ismin yaşı ve memleketinden bahsedelim… Can Kızıltuğ 10 Aralık 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 29 yıl yaşında olan genç oyuncu doğma büyüme İzmirlidir.

Can Kiziltug Kimdir 6

Can Kızıltuğ Sevgilisi Kim?

Can Kızıltuğ kimdir sorusuna, ünlü ismin özel hayatı ile devam edelim… Can Kızıltuğ, kariyerinin ilk başlarında İşte Benim Stilim adlı televizyon programına konuk olmuştur.

Bu programdan sonra Bahar Candan ile adı anılmaya başlayan ünlü isim, sevgili olup olmadıkları konusunda herhangi bir açıklama yapmamıştır. Can Kızıltuğ’un günümüz itibarıyla sevgilisi olmadığı bilinmektedir.

Can Kiziltug Kimdir 4

Can Kızıltuğ Müzik Kariyeri

Can Kızıltuğ kimdir sorusuyla birlikte, ünlü oyuncunun müzisyen kimliği de karşımıza çıkmaktadır. Yüksek öğrenimini her ne kadar tiyatro alanında yapsa da liseyi müzik kapsamında bitirmiştir.

Müzik kariyerine üniversite yıllarında başlayan Can Kızıltuğ, Gzone’un Rainbow Anthems projesinde yer almıştır. 2016 yılında ise ünlü şarkıcı Atiye Deniz’in Maazallah adlı teklisinde boy göstermiştir.

Sessiz katil hipertansiyon! En büyük düşmanı tuz! Sessiz katil hipertansiyon! En büyük düşmanı tuz!

Can Kızıltuğ şarkıları konusunda da oldukça merak edilmektedir. Bu kapsamda genç müzisyen, müzik alanında en büyük çıkışını Ateş Ediyor adlı şarkısıyla yapmıştır. Ayrıca bu şarkının klibinde bizzat kendisi yer almıştır.

Can Kiziltug

Can Kızıltuğ Hangi Dizilerde Oynadı?

Can Kızıltuğ oyunculuk kariyerine 2017 yılında yayınlanan, dönemin popüler dizisi Çukur adlı projeyle adım atmıştır. Bu kapsamda kariyerinin henüz başlarında olan Can Kızıltuğ, günümüzde Kızıl Goncalar adlı dizide yer almaktadır.

Can Kızıltuğ oynadığı diziler kronolojik olarak aşağıdaki gibidir:

  • Çukur (2017)
  • Kuzey Yıldzı (2019)
  • Komutan (2021)
  • Dönence (2023)
  • Kızıl Goncalar (2023)

Kızıl Goncalar Konusu Nedir?

Can Kızıltuğ kimdir sorusunun ardından, ünlü ismin rol aldığı Kızıl Goncalar adlı dizinin heyecanla takip edilen konusunu inceleyelim… Kızıl Goncalar adlı dizi, Meryem ve Levent karakterlerinin yıllar sonra yollarının kesişmesi ile başlamaktadır.

Meryem ve Levent’in yollarının kesişme sebebi ise, biricik evlatlarıdır. Bu noktada dramatik bir hikayeye dönüşen Kızıl Goncalar’ın konusu, aslında inanç ve fikir ayrılıkları üzerine kuruludur. Seküler bir Atatürkçü olan Levent ve bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in hikayesi anlatılmaktadır.

Ancak dizide karakterler üzerinden anlatılan şey, bir hayat hikayesi değildir. Dizinin asıl konusu ülkemizde yer alan bazı tarikatlar, bu tarikatların kadınlar ve çocuklar üzerinde olan etkisidir. Bu sebeple de birçok eleştirilere maruz kalmış ve yayın yasaklarına çarptırılmıştır.

Muhabir: Ömer ARAZ